Comolli sınıfta kaldı!

Comolli sınıfta kaldı!

Fenerbahçe'nin Sportif Direktörü Damien Comolli, geç kalan transferler ve takımın gösterdiği performans sonrası Fenerbahçe taraftarı arasında kredisini bitirmeye başladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un seçildikten sonra büyük ümitler ile göreve getirdiği Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, geldiği günden bugüne yaptıkları ile sınıfta kaldı.

TRANSFERLER GEÇ YAPILDI

Yeni yönetimin en önem verdiği konu olan takımın Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'e hazır olacağı konusu yine yaşanmadı. Devler Ligi'nden elenildi, santrfor sonra geldi. Lige yönelik takviyeler de hâlâ bitmedi.

EMRE AKBABA KIZDIRDI

Yönetim Alanyaspor ile anlaştı, top Comolli'ye geçti. Ancak Fransız futbol adamı, Emre Akbaba ile görüşse de son noktayı koyamadı. Abdurrahim Albayrak'ın devreye girmesine karşı hamle üretemedi.

KISITLAMALARI DERT OLDU

Comolli’nin kısıtlamaları Samandıra'da can sıkıyor. Son örnekte İdari Menajer Onur Başar, takım otobüsünün şoförü Cemal Karakış'ın futbolcularla yemek yemesini yasakladı, huzursuzluk çıktı.

İLETIŞIMDE SORUN YAŞANIYOR

Ali Koç'un en önemli vizyonu şeffaflıktı. Fakat özellikle medya ile iletişimde sorunlar var. Kulüpten takımla ilgili bilgilendirme yapılmıyor. Takımın yolculuk saatleri konusunda bile bilgi verilmiyor.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.