Coordinat Yapı'ya Gümüş madalya

Coordinat Yapı'ya Gümüş madalya

Coordinat Yapı, İzmir Ticaret Odası, EBSO ve İzmir Ticaret Borsası'nın ortaklaşa gerçekleştirdiği Üye Ödüllendirme Töreni'nde gümüş madalya ile ödüllendirildi.

Gümüş madalyalarını İZTO Meclis Başkanı Selami Özpoyraz ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun elinden alan Caner Tan ve Onur Durmuş, büyük bir gurur yaşadıklarını ifade etti.

2018 yılında yüksek safi ticari kazanç beyan ederek ülke ekonomisine yaptıkları katkı ve başarılardan ötürü gümüş madalya almaya hak kazanan Coordinat Yapı'nın Kurucu Ortakları Caner Tan ve Onur Durmuş bu başarıda tüm ekip arkadaşlarının da emeği olduğunu söyledi.

Süreç hakkında bilgi veren Onur Durmuş, “ DRC Grup ve Coordinat Yapı firmaları olarak öne çıkarmayı planladığımız Coordinat markası ile birlikte yaptığımız faaliyetlerin sonucunda bu ödülü tüm ekip arkadaşlarımızın adına aldık. Bundan sonraki süreçte de yeni yatırımlara ve projelere imza atmaya devam edeceğiz. Kuruluşumuzdan beri özellikle konut ve otel yatırımlarımızla yeni istihdamlar yaratarak kent ekonomisine de katkı sağlıyoruz. Bizi bu ödüle layık gören herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Aldıkları ödülün kendileri için önemli bir motivasyon olduğunu dile getiren Caner Tan'da şunları söyledi: “Bu ödül bizim için önemli bir gurur kaynağı oldu ve motivasyon sağladı. Yeni yatırımlar için İzmir'de çalışmalarımız devam ediyor. İşsizliğin yükseldiği bu ortamda yeni istihdamlar yaratmak adına üzerimize düşen görevleri yapmaya devam edeceğiz. Herkese teşekkür ediyorum”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.