Cumhur İttifakı Buca'da SKM'yi açtı

Cumhur İttifakı Buca'da SKM'yi açtı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Buca İlçesi, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış törenini gerçekleştirdi.

İzmir’in Buca İlçesinde yapılan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu,  Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Ömür Raşit Tayfur,  Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Cumhur İttifakı Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, Ülkü Ocakları Buca İlçe Başkanı ÖZkan Karabacak, TÜRKAV İzmir İl Başkanı Birol Demirci, Otokent Başkanı Fevzi Demir, MHP Buca İlçe Başkanı Bekir Arnavut, Ak Parti Buca İlçe Başkanı Ali Boyla, Bucaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Aydın ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

31 Mart mahalli idareler seçimleri öncesi yapılan çalışmalar kapsamında düzenlenen açılış töreninde konuşma yapan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ülkenin ciddi bir beka sorunu olduğunu belirterek, ‘İzmir’in ve Buca’nın yıllardır çözüm bekleyen sorunları Cumhur İttifakının yerli ve milli belediye başkan adayları ve onların yanlarında yer alan ekipler tarafından çözülebilir. Hedefimiz en az yüzde elli iki oy oranı’ dedi.

cumhur-ittifaki-skm-2.jpeg

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu ‘CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer’in Seferihisar’da yaptıkları malum, henüz ilçe belediyeyi yönetememiş birisi nasıl olacak da Büyükşehir Belediyesi’ni yönetecek? Başkanlık yaptığı süreçte Seferihisar’da hangi taşın üstüne taş koymuş?’ diyerek Tunç Soyer’e eleştiride bulundu.

Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya yaptığı konuşmada beka sorununa değinerek, ‘Ülkemizin içinde bulunduğu beka sorununu aşmada Cumhur İttifakının rolü çok büyük. Yediden yetmişe hepimiz el ele vermeli ve Cumhur İttifakına sahip çıkmalıyız’ dedi.

‘Buca İçin 50 Projemiz Var’

Buca Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında katılımcılara projeleri anlatan Cumhur İttifakı Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, ‘Buca’da hayata geçirmek istediğimiz 50 projemiz bulunuyor. Allah’ın izni ile Bucalıları bambaşka bir Buca ile buluşturacağız. Daha yaşanılır bir ilçe için ilk olarak belirli noktalara yapacağımız battı çıktı ve kavşaklarla, toplu taşımada yapacağımız yeniliklerle trafik sorununu çözeceğiz. Buca Cezaevini buradan taşıyacağız’ dedi. 

Mustafa Kartal: İnancım Odur Ki Bucalılar ‘Cumhur İttifakı’ Diyecek

Cumhur İttifakı Buca Belediye Meclis Üyesi Adayı Mustafa Kartal: “Türk Milleti’nin özündeki muhteşem kudretin tezahürü olan Cumhur İttifakının Buca’da muvaffak olması için yola çıktık. Buca’da Cumhur İttifakı’nın başarısı için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Bucalı vatandaşlarımıza hizmet etmek ve Buca’ya hak ettiği değeri kazandırmak için var gücümüzle çalışacağız. İnancım odur ki Bucalılar ‘Cumhur ittifakı’ diyecek. Bugün buraya gelerek bizleri şereflendiren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.