Cumhurbaşkanı Erdoğan: Belediyeleri meze yaptılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Belediyeleri meze yaptılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Ankara İlçe Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısında konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada "SSK ve Bağkur emeklilerimizin aylıklarının artış oranını memur emeklilerimizle aynı seviyeye yükseltme kararı aldık. Meclisimizin de onayını aldıktan sonra SSK ve Bağkur emeklilerimizin aylıklarında 6 aylık artış oranını yüzde 49,25 olarak uygulayacağız" dedi.

recep-tayyip-erdogan-aa-2159317-1.jpg

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Hiçbir şey yapmadılar, aslında bir şey yapmadılar demek mümkün değil. Bol bol tatil yaptılar, belediyeleri meze yaptılar.

Ülkemizin en büyük 3 şehrinde temel atmama törenleriyle, atılan temelleri kapatmakla, iline hiçbir büyük proje yapmamakla övünenlere milletimiz hesabı sandıkta soracaktır. Seçim öncesi ne dedilerse tersini yapan bu zübük siyaseti gençlerimize kötü örnek oluyor.

Asla onların bizim vaktimizi boşa harcamasına izin vermeyeceğiz. Biz işimizi düzgünce yapar milletimizin gönlünü kazanırsak, boş lafla, yalanla, reklamla, şovla değil, gerçek hizmetlerle milletimizin huzuruna çıkarsak, biz gösterişten, şaşaadan uzak durur işimizi mütevazı bir şekilde yürütürsek, biz doğru olursak eğri zaten belasını bulur.

Varsın onlar siyaseti basit bir toplama çıkarma işine indirgesinler biz vazifemizi yapmaya odaklanacağız.

Ayrıntılar geliyor...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.