Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bunun faturası bize kesilir.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bunun faturası bize kesilir.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemize yönelik saldırılara karşı mücadele etme sorumluluğu bizdedir. Kimseye suç yükleyemeyiz. Bunun faturası bize kesilir.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada “Ülkemize yönelik saldırılara karşı mücadele etme sorumluluğu bizdedir. Kimseye suç yükleyemeyiz. Bunun faturası tarih tarafından bize kesilir.” dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşması:

Dün vefat eden AK Parti Giresun İL Başkanımız Hasan Ali Tütüncü kardeşimizin ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.

2019 SEÇİMLERİ

Bize dava adamı, milletin adamı olarak görev yapacak AK Parti kadroları lazım.

Mart 2019 ve Kasım 2019 bizim için önemli seçimler. Bunun için her aşamada çok titiz davranmalı, en küçük bir lekeye, en küçük bir zayıflığa izin vermemeliyiz. Ülkemize yönelik saldırıların dozu artıyor. 

ANA MUHALEFETİN KULLANDIĞI DİLE TEPKİ

Türkiye'nin en büyük şanssızlığı çapsız bir ana muhalefet partisine sahip olmasıdır. Ana muhalefet partisi, Türkiye'nin kaybetmesi pahasına yönetimi ele geçirme anlayışıyla hareket ediyor. Dil, normal bir muhalefet dili değil, adeta bir terör örgütü dili. Şu anda Almanya'daki iktidar-muhalefet mücadelesindeki ortak payda ne? Türkiye'ye saldırmak, Erdoğan'a saldırmak. Burada da ana muhalefet partisine bakıyorsunuz, terör örgütüyle aynı.

''UYMAYAN KİM VARSA KENARA KOYMAMIZ LAZIM''

Daha çok çalışarak en iyi kadroları göreve getirerek daha çok proje üretme çabası içinde olmalıyız. Bu yürüyüşe ayağını uyduramayan kim varsa başta bakanlarımız olmak üzere kenara koymamız lazım. Bu yürüyüşe engel mi oluyor? Kenara koyacağız. Millete hizmette laubalilik mi yapıyor? Kenara koyacağız. Millete hizmette her türlü yolsuzluğa bulaşan mı var? Kenara koyacağız. Buralarda dikkatli olmaya mecburuz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.