Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nda

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nda

Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu ekim ayı olağan toplantısı gerçekleştiriliyor.Kongre üyeliğinde 25 yılını dolduran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bugün kurulda. 25 yılı doldurduğu için yüksek divan kurulu üyesi oldu ve bugün plaketini alacak.

Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük'ün ardından kürsüye gelen Ali Koç, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın asırlık çınar Fenerbahçe'nin çatısı altında bizlerle olmasının onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız, kongre üyeliğinin 25. yılını doldurdu ve yüksek divan kurulu üyesi oldu. Fenerbahçeli, vatanını savunmak için koşar. Aynı 1. Dünya Savaşı'nda olduğu gibi. Mustafa Kemal Paşa'nın emriyle Anadolu'ya silah taşıyan bu camiaydı. Barış Pınarı Harekatı'nın tüm kalbimizle yanında olduğumuzu tüm kalbimizle ilan etmiştik. Bütün Mehmetçiklerimize buradan selam gönderiyoruz. Şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımının ardından konuşma yapan Küçük, "Fenerbahçe ve Türk spor tarihinde ilk defa bir Cumhurbaşkanı kulüp üyeliğinde 25 yılı tamamladı ve yüksek divan kurulu üyeliği kazandı. Elinizde paketle gelmediniz ama niyetiniz dolu, gönlünüz dolu geldiniz" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.