Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mayıs bir başka olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mayıs bir başka olacak

Cumhurbaşkanı R Erdoğan, Bursalı gençlerle buluştu. 14 Mayıs'ta seçimlerin yapılacağını belirten Erdoğan, "Allah’ın izniyle inşallah mayıs bir başka olacak. Bu bahar bir başka bahar olacak” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'İlk oyum AK Parti’ye, ilk oyum Recep Tayyip Erdoğan'a gençlik buluşmasında Bursalı gençlerle bir arayla geldi. Bursa'daki mitinginin ardından Panoroma 1326 Fetih Müze'sinden gençler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Cengiz Kurtoğlu'nun 'Duyanlara, Duymayanlara' şarkısı ile karşıladı. Yoğun bir katılımın olduğu müzedeki alanda oturacak yer kalmazken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimlerle ilgili tarih vermesi dikkat çekti.

aw809757-03.jpg

“BAHAR BİR BAŞKA BAHAR OLACAK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmada, "Bursa’daki mitinge 120 bin kişinin katıldığını öğrendim. Bu bize şunu gösteriyor. Allah’ın izniyle inşallah mayıs bir başka olacak. Bu bahar bir başka bahar olacak. İnanıyorum ki, siz gençlerimizle birlikte, siz hanım kardeşlerimle birlikte biz sandıkları bu defa, çok farklı bir şekilde patlatacağız. Buna var mıyız? Bu gençlik herkesi farklı bir hale getireceğine inanıyorum. Ama durmayacağız. Çalışacağız. Gayret edeceğiz. Tüm genç kardeşlerimizi sandıklara taşıyacağız. Sandıklardan da inşallah o sesi çıkaracağız. Ben buradan Bursa’nın ve Türkiye’nin tüm genç yüreklerine selamlarımı gönderiyorum. Gençlerimizle her bir araya gelişimizde, sizlerin sevgisine, vizyonuna, enerjisine şahit oldukça, geleceğimize daha büyük bir umutla bakıyoruz. Bazıları diyor ki, ‘bu enerjiyi nereden buluyorsun’ işte enerji burada karşımda. Farklı bir yerde aramaya gelerek yok. Bu tablo aynı zamanda bize, sizlere miras bırakacağımız Türkiye 100 yılının inşası için daha çok çalışmamız ve daha fazla mücadele etmemiz gerektiğini hatırlatıyor. İnşallah 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde ilk defa oy kullanacak kıymetli gençlerimizle, yol arkadaşlığı yapmamızı bize nasip eden Rabbime şükrediyorum. Maşallah. Sizlerin sayesinde aradan 40 yılı aşkın vakit geçmiş olsa da, geçmiş dönemdeki heyecanımızı hatırlatıyor. Aynı duyguları tekrar yaşıyoruz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.