Cumhurbaşkanı Erdoğan'a AK Parti Buca'dan teşekkür!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a AK Parti Buca'dan teşekkür!

Buca Metrosu için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan onay çıkması Buca’da sevinçle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  Buca Metrosu için 490 Milyon Euroluk kaynak bulduklarını, bu kaynağı da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın desteğiyle kullanacaklarını açıklamıştı.

cumhurbaskani-buca-metrosu.jpg

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Ak Parti Buca İlçe Başkanı Av. Hakan Kalfaoğlu,  Buca’nın hayrına olacak her girişimi desteklediklerini ifade ederek “Bizim siyasete bakış açımız, milletin menfaatine olacak her türlü yatırımda, parti ayrımı gözetmeden elimizden gelen desteği vermek yönündedir. Her fırsatta bunu dile getiriyoruz. Buca Metrosu konusunda da bakış açımız budur. Bunun en güzel ifadesi de Sayın Cumhurbaşkanımızın, Buca’nın hangi parti tarafından yönetildiğine bakmadan Buca Metrosu yatırımıyla ilgili onayı ve desteğidir. Sayın Cumhurbaşkanımıza Bucalı hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz.” dedi.

hakan-kalfaoglu.jpg

İzmir tarihinin en büyük yatırımı

Öte yandan Buca Metrosu projesinin 490 Milyon Euro ile İzmir tarihinin en büyük yatırımı olduğunu hatırlatan Ekonomist Cihangir Sağır da, “Böylesine büyük bir yatırımın Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın onayıyla Bucalılar’ın hizmetine sunulacak olması çok anlamlıdır. Böylelikle bu dönemde İzmir tarihine geçecek olan bir yatırım sürecini yaşıyoruz. Bu, aynı zamanda uluslararası piyasalarda Türk ekonomisine olan güvenin bir göstergesidir.” dedi.

ekonomist-cihangir-sagir1.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.