Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar! "Beter ve ahlaksızca"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar! "Beter ve ahlaksızca"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

ELAZIĞ DEPREMİ

"Devletimiz tüm imkanlarıyla vatandaşlarımızın yardımına koşmuştur. Türkiye bu büyük felaketin yaralarını birlik, beraberlik ve kenetlenme içinde sarmaya başladı. 31 vatandaşımız hayatını kaybetti, bin 607 yaralı var. 1503 kişi hastanelerden taburu edildi. 104 kişinin tedavisi devam ediyor. Enkazdan şimdiye kadar 45 kişi kurtarıldı.  Mağduriyet yaşanmaması için her türlü çabayı gösteriyoruz."

HASARLI BİNALARIN AKIBETİ

Hasar tespit çalışmalarını Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız sürdürüyor. Elazığ'da daha çok köylerde sıkıntılar var. Bunların hasar tespitini yapıp süratle buralardaki yeniden inşaat çalışmalarını başlatacağız. Yıkılması gerekenler varsa onları da yıkmak durumundayız. Bu konuda gecikme lüksümüz yok. Şu anda 3 bakanımız, milletvekillerimiz orada. Tüm ekipleriyle beraber bu hasar tespit çalışmalarını sürdürüyorlar. 

Her şeyden önce bu birlik beraberliğe destek veren halkımız varken, bir diğer taraftan da bunu gerek siyasi istismar vesilesi yapanlar ne yazık ki biz buradan nasıl bir fırsat devşiririz diye karalama kampanyası yürütüyorlar.  Hele hele sosyal medyadan aldığımız tahrik edici mesajlar var ki; onlar beter, ahlaksızca. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.