Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar! 'Terör örgütünün kollarını kırdık!'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar! 'Terör örgütünün kollarını kırdık!'

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Biz istişareye önem veren bir kadroyuz. Siyasetten, ekonomiye, tarıma her konuda bir bilene danışıyoruz. Şu ana kadarki en geniş katılımlı şura olarak kayıtlara geçti. Uzaktan eleştirmek yerine konuya müdahil olup, kanaatlerini paylaşan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.  Tarım topraklarımızın miras yoluyla bölünmesini gelin birlikte engelleyelim. 

HAYVAN ÜRETİCİLERİNE MÜJDE

Gerek süt gerekse et mamüllerinde atılacak adamlarda çok önemli sınavlar veriyorsunuz. Dün akşam Ziraat Bankası ile görüştüm. Ziraat Bankamız çiftçiyle kredide alışmışın dışında bir dayanışmayı sürdürecek. Hayvan ithali yapmayalım istiyoruz. Bu konuda atılmış çok önemli kararlarımız var. İnşallah Anadolu, ana olarak görevini yerine getirecektir. Hayatımızın her alanında teknoloji devriminin olumlu ya da olumsuz yansımalarına şahit oluyoruz. 

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN KOLLARINI KIRDIK

Terör örgütü ormanları yaktı. Onlar sakallarımızı keserken biz de onların kollarını kırdık. 11 Kasım'da tüm Türkiye'de 11 milyon fidan diktik. 

CHP ÇAMUR ATMAYA KALKTI REZİL OLDU

Ana muhalefet partisi CHP Kasım ayında fidan mı dikilir diye yaptığımız işe çamur atmaya kalktılar. Cehaletleri ortaya çıkınca da 11 milyon fidanın 9 milyonu kurur diye işi pişkinliğe vurdular. 

GIDA KAYBI VE İSRAF İÇİN TEDBİR ALIYORUZ

Kırmızı et sektöründe küçük baş hayvan tüketimini özendirerek pazar payını arttıracağız. Tohumdan sofraya tüm üretim sisteminde tedbirler alacağız. Gıda kaybı ve israfını önlemeye yönelik yeni tedbirler getiriyoruz. 1000 köye 1000 tıbbi aromatik bahçe kurulmasını planlıyoruz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.