Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iş adamlarına: "Herkes haddini bilecek!"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iş adamlarına: "Herkes haddini bilecek!"

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, YSK'nın seçim kararı üzerine açıklama yapan iş adamlarına tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, YSK'nın İstanbul seçimlerinin yenilenmesi kararına ilişkin ''İstanbul seçimlerinde organize bir yolsuzluk, tam kanunsuzluk ve usulsüzlük hali olduğuna samimi olarak inanıyoruz. Biz bu yapılanların hesabını milli irade hırsızlarından sormazsak, milletimiz bizden hesap sorar'' dedi.

YSK'nın kararı üzerine iş dünyasından gelen bazı açıklamalara dikkat çeken Erdoğan, şunları söyledi: 

Bazı işadamı grupları dün açıklanan bu karardan sonra baktık ki garip garip açıklamalar yapıyorlar. Bundan sonra da tabii ki bizden bu tavırlarınızla ülkemizin geleceğine yönelik bir normalleşmeyi konuştuğumuz dönemde sizler burada seçim hukukunun işletildiği bir yerde böyle bir açıkmayı yaparsanız işte bunlar normalleşmeyi getirmez anormalleşmeyi getirir.

''YANLIŞ YAPIYORSUNUZ, ÖNCE HERKES HADDİNİ BİLECEK''

Yanlış yapıyorsunuz. Önce herkes haddini bilecek. Herkes işini yapacak. Ekonomiyle mi uğraşıyorsun? İş adamı mı mısın? Sen işini yap. Sana düşeni sandığında git kullan. Kalkıp da seçim yargısının bu noktada vermiş olduğu karara adeta müdahale mahiyetinde açıklamalar yaparsanız bu sizin de nerede olduğunuzu nereye oturduğunuzu gayet güzel bir şekilde ortaya koyuyor. Müsaade edin de bizim de size bakışımız ona göre değişecektir. Biz bu ülkede siyaset yapıyoruz.''

EKONOMİK SABOTAJ

Ekonomimizin güvenliği sınırlarımız kadar önemli. Önümüzde duran manzara tam bir ekonomik sabotaj hali. Sınırlarımıza dayanan teröristlere ne yaptıysak onu yapacağız. Ülkemizi adım adım hedeflerine yaklaştıracağız. İş adamlarımız çok çalışacak, ülkemizi büyütecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum