Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kadir Topbaş' mesajı! Derin bir teessürle öğrendim

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kadir Topbaş' mesajı! Derin bir teessürle öğrendim

Eski İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın hayatını kaybetmesi üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bir çok siyasi ve ünlü isim taziye mesajlarını paylaştı.

Hastanede koronavirüs tedavisi gören eski İBB Başkanı Kadir Topbaş 76 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden "İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı, kıymetli yol arkadaşımız Kadir Topbaş'ın vefatını derin bir teessürle öğrendim. Kadir Bey'i, İstanbul'a ve ülkemize kattıklarını unutmayacağız. Kendisine Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve milletimize başsağlığı diliyorum." mesajını paylaştı

İşte siyasilerden gelen Kadir Topbaş mesajları:

Fuat Oktay: İBB eski başkanlarından, müstesna şahsiyet Kadir Topbaş’ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Çok sevdiği İstanbul’a emsalsiz hizmetleri ve beyefendiliği ile her daim hafızalarımızda yerini koruyacak olan merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum.

Mustafa Şentop: Uzun yıllar siyasetin beyefendisi olarak anılan, üç dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaparak İstanbul’a büyük hizmetle eserler bırakan Kadir Topbaş’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Fahrettin Altun: İstanbul’umuza yıllarca hizmet eden, arkasında sayısız eser bırakan İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Topbaş’ı kaybettik. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Süleyman Soylu: İstanbulumuza hizmet eden, eserler kazandıran Kadir Topbaş abi Hakk'a yürüdü. Ailesine, İstanbulumuza başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun...

Binali Yıldırım: Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş Bey Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Rabb’imden kendisine rahmet diliyor, ailesinin ve sevdiklerinin acılarını paylaşıyorum. Mekânı cennet olsun. Başımız sağ olsun.

Abdulhamit Gül: İstanbul beyefendisi, gönül insanı Kadir Topbaş ağabeye Allah'tan rahmet, yakınlarına sabrı cemil niyaz ediyorum. İyi bilirdik, iyilerden bilirdik. Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun.

İbrahim Kalın: Dar-ı bekaya yürüyen Kadir Topbaş beye Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağolsun. Ülkesi için hizmet eden, İstanbul’da pek çok esere imza atan, beyefendi bir insandı. Mevla mekanını cennet eylesin.

Mevlüt Çavuşoğlu: İstanbulumuza çok değerli hizmetlerde bulunan Büyükşehir eski Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a Allah’tan rahmet, tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Numan KURTULMUŞ: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlarımızdan İstanbul Beyefendisi, kıymetli Ağabeyimiz Kadir Topbaş'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekânı cennet, makamı âli olsun.

Adil Karaismailoğlu: İstanbulumuza unutulmayacak eserler kazandıran, uzun yıllar birlikte çalıştığımız eski İBB Başkanımız Sayın Kadir Topbaş'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum, başımız sağ olsun.

Ruhsar Pekcan: Belediye başkanlığı döneminde İstanbul’a önemli hizmetler sunan Kadir Topbaş’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.

Mehmet Nuri Ersoy: İstanbul'un önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.

Murat KURUM: İstanbul'a yıllarca önemli hizmetlerde bulunan, kıymetli eserlere imza atan eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş ağabeyimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet, ruhu şad olsun.

Ömer Çelik: Rahmete kavuşan Kadir Topbaş beye Allah’tan rahmet diliyoruz. Has bir insanı kaybettik. Kamil bir kişiliğe ve nezakete sahipti. Hepimizin başı sağolsun. Çok üzgünüz. Allah mekanını cennet eylesin.

Ali Yerlikaya: Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’ın vefatını teessürle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Mehmet Tevfik GÖKSU: Kadir ağabeyimiz, eski İBB Başkanımız Kadir Topbaş Rahmet-i Rahman'a kavuştu. Cenab-ı Allah mekanını cennet eylesin. Ailesine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.

Meral Akşener: İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin eski Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın, Covid-19 sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum...

Mansur Yavaş: İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin eski belediye başkanı Kadir Topbaş’ın hayatını kaybettiğini öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dilerim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.