Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar! Bunlar daha başlangıç!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar! Bunlar daha başlangıç!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz Sistemleri Teslim Töreninde açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin siyasi, ekonomik ve teknolojik alanlarındaki gelişmelerine dikkat çeken Erdoğan, "Bölgemizde oyun kurucu, oyun bozucu olmamız daha başlangıç" dedi. Erdoğan ayrıca denizlerde caydırıcılık olması için uçak gemisi inşa edilmesi gerektiğini de söyledi. Cumhurbaşkanı, 5 yıl içinde 5 büyük projenin hayata geçeceğini de duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deniz Sistemleri Teslim Töreninde konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Bugün Doğu Akdeniz'den Ege'ye, Kafkaslardan Afrika'ya kadar kendi politikalarımızı hayata geçirebiliyorsak sebebi siyasi, ekonomik ve teknolojik alanda geldiğimiz seviyedir.

"DAHA İLERİYE GİTMEK ZORUNDAYIZ"

Savunma alanında güçlü ve bağımsız olamayan milletlerin istikballerine güvenle bakabilmeleri mümkün değildir. Savunma sanayi duraklamayı kaldırabilecek bir alan değildir. Daha ileriye gitmek, daha gelişmişini üretmek mecburiyetindeyiz.

"MİLLETİMİZ FAŞİST KAFALARA CEVABI VERECEK"

Milletimiz inşallah 2023'te de hem dışarıdaki hem içerideki faşist kafalara hak ettikleri cevabı verecektir. Türkiye'nin demokratik hukuk devleti niteliğine yönelik her saldırıyı engelleyerek, her oyunu bozarak yolumuza devam edeceğiz. Türkiye'nin tek amacı kendisinin ve dostlarının meşru haklarını korumaktır.

"DAHA BAŞLANGIÇ"

Bölgemizde oyun kurucu, oyun bozucu olmamız daha başlangıç. Denizcilik, savunma sanayiinde en çok projeye sahip olduğumuz ve mesafe kat ettiğimiz alanlardan biridir. Savunma sanayisinde 5 büyük projeyi 5 yıl içinde hayata geçirmeyi hedefliyoruz.

"UÇAK GEMİSİ DE İNŞA EDELİM"

Anadolu'yu inşa ettik, şimdi gelin bir de artık bir veya iki ya da daha fazla uçak gemisi de inşa edelim. Herhalde yaparız değil mi? Çünkü denizlerde bu caydırıcılığa ihtiyacımız var. Bu adımı da atmamız lazım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.