Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programı iptal oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programı iptal oldu!

Son dakika!

5 Ocak 2018 Cumartesi Günü Denizli’ye gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli programı iptal oldu.

15 Aralık Cumartesi Günü Denizli’ye gelerek önce Denizli’de yapılan yatırımların açılışını gerçekleştiren, ardından Nihat Zeybekci’nin oğlu Atilla Şükrü Zeybekci’nin nikah törenine katılarak şahitlik yapan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 5 Ocak’ta yine Denizli’ye gelmesi bekleniyordu. Önce İzmir’e gitmesi beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İzmir programının ardından Denizli’ye gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte AK Parti’nin Denizli’deki 19 ilçe belediye başkan adayının isimlerini açıklaması bekleniyordu. DRT Denizli ekranlarında ‘yayınlanan ‘Yılbaşı Özel’ programında konuşan AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, “Bu konu son 3 gündür Denizli’nin gündeminde ama Cumhurbaşkanımızın Denizli’ye gelmesi programları sebebiyle şuan mümkün gözükmüyor. Bunu buradan ifade edeyim. Çünkü bize teşkilat olarak böyle net bir bilgi gelmedi. Gelemeyeceği bilgisi geldi. O yüzden bugüne kadar biz de resmi bir açıklama yapmadık” dedi.

Denizli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 05.01.2019 Cumartesi günü Denizli'de yapacak olduğu ziyaret iptal edilmiştir" denildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.