Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, Kemalpaşa'dan geçecek!

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, Kemalpaşa'dan geçecek!

10-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan 57. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun 4. Etabı, 13 Nisan'da Kemalpaşa’dan geçerek, Manisa Spil Dağı'nda son bulacak.

10 Nisan Pazar günü (yarın) Muğla'nın Bodrum ilçesinden başlayacak ve 17 Nisan’a kadar devam edecek olan 57. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun 4. Etabı 13 Nisan tarihinde Kemalpaşa'dan geçecek. 13 Nisan saat 13:30 civarı Turgutlu sınırlarına girecek olan yarışçılar Bağyurdu, Yiğitler, Armutlu ve Ören üzerinden Örnekköy, Sütçüler, Akalan ve Beşpınar mahalleleri güzergahından Spil Dağına kadar devam edecek ve toplam 146,2 km sonunda neticelenecektir.

bisiklet-turu-780x470.jpg

Kaymakamlık makamında Kaymakam Musa Sarı başkanlığında, Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Gönülbağı, Emniyet Müdürü Hasan Öztürk, Jandarma Komutan Vekili Teğmen Hüseyin Çevik ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özkan Kızılarslan’ın da katılımı ile yarış için alınacak tedbirler ve yapılacaklar masaya yatırıldı.

4-etap-yol-guzergahi.png

İlçe Kaymakamı Musa Sarı, turun farklı kanallardan canlı yayınlanacağını ve ilçemiz için de iyi bir tanıtım olacağını ifade ederken halkımızın da belirtilen güzergâhta bisiklet turunu yol kenarlarından izleyebileceğini ifade etti.

duyuru-bisiklet-turu-768x1270.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.