Cüneyt Çakır'dan itiraf etti!

Cüneyt Çakır'dan itiraf etti!

Hakem otoriteleri pozisyonları tekrar tekrar değerlendirirken Cüneyt Çakır ve arkadaşlarının maç sonrasındaki görüşleri merak konusu olmuştu.

Çakır ve arkadaşları derbide birçok kritik pozisyonda doğru karar verdikleri kanaatinde. Pozisyonlar tekrar tekrar izlendikten sonra Fenerbahçe'nin sayılmayan golünde Janssen'in Serdar'a temas ederek dengesini bozduğu tespit edildi. Yani faul kararı doğru. Hasan Ali'nin pozisyonundaki devam kararının da doğru olduğu sonucuna varıldı. Çünkü Hasan Ali yere düşerken topu görmediği gibi top yerde hareketsiz duran destek eline çarpıyor. Yani Hasan Ali'nin elini kurtarması söz konusu değil.
 

KIRMIZI DA BİRLEŞTİLER

Çakır ve ekibi derbinin ilk yarısında Fenerbahçe kontratağını kesmek isterken Janssen'e yaptığı sert harekette ise sarı yerine kırmızı kart çıkabileceği kanaatine vardılar. Pozisyon için "Sarı buçuk" yorumu yapıldı.Maçın hakemleri "Eğer darbe bileğe gelse kesin kırmızı ama krampona geliyor. Ancak yine de Denayer'in hareketi çok sert olduğu için kırmızı kart verilebilirdi" görüşünde fikir birliğine vardılar. 
 

Kaynak: Takvim
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.