Danimarka Ankara Büyükelçisi'nden, Yaşar Holding'e ziyaret

Danimarka Ankara Büyükelçisi'nden, Yaşar Holding'e ziyaret

Yeni atanan Danimarka Ankara Büyükelçisi Danny Annan, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Feyhan Yaşar’a ziyarette bulundu. 

İzmir’de Danimarka ve Türkiye arasındaki iş birliklerini değerlendirmek üzere iş dünyası liderlerine, sivil toplum kuruluşlarına ve yerel yönetimlere ziyaretlerde bulunan Danimarka Büyükelçisi Danny Annan, geçmişte Danimarka ile yatırım, bilgi ve teknoloji konularında iş birliği yapan Yaşar Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Feyhan Yaşar ve İcra Başkanı Mehmet Aktaş’ı ziyaret etti. Toplantıya Danimarka İzmir Fahri Konsolosu Can Kubalı da katıldı.

Danimarka Büyükelçisi Danny Annan’ın ziyaretinden memnuniyetini dile getiren ve Yaşar Topluluğu’nun Danimarka ile iş birliğinin geçmişe dayandığının altını çizen Feyhan Yaşar: “Danimarka ile sektörlerimize ve şirketlerimize değer katacak yeni iş birliklerine hazırız. Danimarka ve Türkiye arasındaki güçlü mutabakat ile teknolojik iş birlikleri kurabilir, Danimarka’nın da önemle ele aldığı sürdürülebilirlik başlığı altında başta su ve enerji olmak üzere iklim kriziyle mücadele konusunda dünyamızın geleceği için birlikte çalışabilir, projeler üretebiliriz. 

feyhan-yasar-buyukelci-danny-annan-mehmet-aktas-can-kubali.jpg

Yaşar Üniversitesi de 20 yıllık akademik birikimiyle tarım ve tarımsal sanayi başta olmak üzere birçok konuda Danimarka’daki üniversitelerle çalışmalar yapabilir, Yaşar Üniversitesi Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi ile yürütülecek çalışmalarla tarımsal sanayi ve gıda alanında akademik iş birliği güçlendirilebilir” diye konuştu.
 
Yaşar Topluluğu ve Danimarka arasındaki güçlü bağdan etkilendiğini belirten ve Türkiye ve Danimarka arasındaki iş birliğini geliştirmek üzere on yıl boyunca DEİK Danimarka İş Konseyi Başkanlığı yapan Feyhan Yaşar’a katkıları ve iş birliği için teşekkür eden Büyükelçi Danny Annan, Yaşar Topluluğu ile özellikle gıda, tarımsal sanayi ve enerji iş alanlarında yeni iş birlikleri ile geçmişten gelen bağın güçlendirilmesinin önemli ve değerli olduğunu belirterek Türkiye’ye ve Yaşar Topluluğu’na duyulan güveni de vurguladı. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.