"Darbe olsaydı Cumhurbaşkanı o isim olacaktı"

"Darbe olsaydı Cumhurbaşkanı o isim olacaktı"

İşte çok konuşulacak o iddia...

Fethullahçı Terör Örgütü FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimi başarılı olsaydı Cumhurbaşkanı kim yapılacaktı? FETÖ’nün Cumhurbaşkanı kim olacaktı? Darbeciler başarılı olsalardı çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu’nu mu Cumhurbaşkanı yapacaktı? Bu soruya 15 Temmuz’dan bu yana cevap aranıyor. Şimdiye kadar değişik isimler gündeme gelirken, bunlara bir yenisi eklendi.

Bu isim, Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP ile MHP’nin ortak adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu.

mdygaicdrbc07102016.jpg

İhsanoğlu’nun adı bugün de darbecilerin Cumhurbaşkanı iddiasıyla gündeme geldi. Aydınlık gazetesinden Sabahattin Önkibar, Ekmeleddin İhsanoğlu’yla ilgili “Başkent fısıltılarına göre FETÖ darbesi başarılı olsa Cumhurbaşkanı yapılacağı dillendirilen Ekmelettin İhsanoğlu da bu casus örgüte karşı suskunluğunu ısrarla sürdürüyor niye acaba?” diye yazdı.

… VE SKANDAL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR İDDİASI

Sabahattin Önkibar yazısında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’yle ilgili de skandal iddialarda bulundu:

“Bilgi İstanbul Büyükşehir Belediye Müdürlerinden birinden geldi. Şunu söylüyor:

‘İstanbul’u aslında yöneten Kadir Topbaş değil, Genel Sekreter Hayri Baraçlı’dır. Hayri bey Kavurmacılar'ın damadıdır ve malum aynı aile Kadir Topbaş’ın dünürüdür. İlaveten Hayri Baraçlı çok şuurlu ve üst düzey FETÖ’cüdür ama başta AKP'yi destekleyenler olmak üzere İstanbul basını bunu saklıyor zira aralarında çıkar ilişkileri var. Sadece onlar değil, AKP'nin bazı önemli isimleri yine çıkar ilişkileri sebebiyle Hayri Baraçlı’ya kefil oluyorlar.Biz birkaç arkadaş konuyu AKP İl Merkezimize ve birkaç milletvekilimize ilettik yine sonuç alamadık. Sizin FETÖ ile samimi mücadelenizi bildiğimden size yazmak zorunda kaldım. Lütfen bu FETÖ’cüyü afişe edin.’

Bunlar iddia ki doğru mu yanlış mı ben değil savcılık ve devletin istihbarat kurumları karar verecek. Başta Kadir Topbaş bütün ilgililere duyurulur..”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.