DATÇA’DA KULAÇLAR ŞEHİTLER ANISINA ATILDI

DATÇA’DA KULAÇLAR ŞEHİTLER ANISINA ATILDI

Muğla’nın Datça ilçesinde yapılan Geleneksel Kış Yüzme Maratonunda sporcular,  bu kez  Suriye’nin İdlib kentinde şehit düşen askerlerimiz anısına yüzdüler.

 MUTSO’dan verilen bilgiye göre; Muğla Büyükşehir Belediyesi, Datça Belediyesi ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)  iş birliğiyle bu yıl 14.sü düzenlenen Datça Açık Deniz Kış Yüzme Maratonuna Türkiye’nin çeşitli illerinden 315 sporcu katıldı. Her yıl farklı bir tema ile gerçekleştirilen maratonun bu yıl ki teması “Sıfır Atık Yaşasın Doğa” ve  27 Şubat Perşembe günü İdlib’de gerçekleştirilen hain saldırı sonucu şehit olan 36 askerimiz oldu.
 Datça Kaymakamı Mesut Çoban, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, MUTSO Meclis Başkan Vekili Deniz Dakikoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Selma Ünal’ın da hazır bulunduğu Maraton; şehitlerin anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Taşlık Plajında start aldı.
3000 metre uzun parkur ve 1500 metre kısa parkur olmak üzere iki etap yüzülen Geleneksel Kış Yüzme Maratonu vatandaşlar büyük bir ilgi ile izlediler.

AjansCANKA 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.