Demba Ba Türkiye'de!

Demba Ba Türkiye'de!

Beşiktaş eski golcüsü Demba Ba ile ilgili son dakika haberi gündeme damgasını vuracak. 

Senegalli futbolcunun pazartesi günü sağlık kontrolünden geçmek üzere İstanbul'a gelmesi bekleniyor... Gelişmeler yaşandıkça aktaracağız...

Transferde son dakika: Beşiktaş iki transferi birden bitirdi! Demba Ba ve Ersan Gülüm 6 aylığına kiralanıyor

Siyah-beyazlılar transferin bitmesine sayılı günler kala Demba Ba ve Ersan Gülüm'ü kadrosuna kattı.

Çin'de oynayan her iki futbolcunun da tekrar Beşiktaş'ta oynama isteği üzerine harekete geçen Yönetim, eski stoperi Ersan Gülüm'ü 6 ay kiralarken, eski golcüsü Demba Ba'nın da sağlık raporlarını incelemeye aldı.

Raporların incelenip sonra sağlık kurulunun onay vermesi halinde Senegalli ile de 6 aylık imza atılacak.

Her iki futbolcunun da bir kaç gün içinde Türkiye'ye gelmesi bekleniyor. Demba Ba'da da sorun çıkmazsa Siyah-Beyazlılar bu iki oyuncu ile ara transfer dönemini kapatacak.

DEMBA BA'NIN KARİYERİ

Demba Ba (d. 25 Mayıs 1985, Sevr), Santrafor mevkinde forma giyen Senegalli millî futbolcu. Çin Süper Ligi ekiplerinden Shanghai Shenhua'da ve Senegal Millî Takımı'nda forma giymektedir.
 
Ba Sèvres, Paris'te doğdu ve yedi çocuklu bir ailenin altıncısıydı. Saint-Valery-en-Caux, Seine-Maritime'de büyüdü. 1999-2000 sezonunda Port Autonome takımının altyapısında oynamaya başladı. 2000-01 sezonunda Frileuse altyapısında oynadı.
 
2001 yılında, Châtillon'a dönen Ba Montrouge altyapısında oynamaya başladı. 2004 yılına kadar orada oynadı. Sonraki yıllarda Lyon ve Auxerre kulüplerinden teklif gelse de[1] Ba İngiltere'de bir takımda profesyonel oynamak için takım aradı. Arkadaşı Gauthier Diafutua tarafından Watford teknik direktörü Ray Lewington'a önerildi. Ancak kısa bir süre sonra Lewington takımdan ayrılmak zorunda kaldı. Ba Barnsley'de 1 hafta geçirdi. Football League takımları Swansea City ve Gillingham ile başarısız olan görüşmelerden sonra Fransa'ya döndü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.