Demet Şan: “SEN ASLINDA” hikayesi gerçek

Demet Şan: “SEN ASLINDA” hikayesi gerçek

Güçlü sesi, farklı yorumu ve gerçek hikayesiyle Demet Şan duygularını sevenleriyle paylaşmanın ve "Sen Aslında" şarkısıyla eşini yaşatmanın mutluluğunu yaşıyor.

Müziğe olan tutkusu çocukluk yıllarında başlayan Demet Şan, gitar çalmaya başladıktan sonra şarkı sözü yazmaya ve beste yapmaya da başladı. Protools ses kayıt dersi aldıktan sonra kendi evinde kurduğu stüdyosunda “Mavi Yasemin” adlı ilk EP çalışmasını CD Baby etiketiyle çıkardı. Bu single sonrası eşinin rahatsızlığı dolayısıyla müzik çalışmalarına ara veren Demet Şan, geçen sene eşini kaybetti ve sonrasında eşi için yazdığı “Sen Aslında” adlı şarkısını onun anısına yayınlama kararı aldı. 
 
Yine CD Baby etiketiyle yayınlanan “Sen Aslında” adlı şarkısının sözü, müziği ve aranjesini kendisi yaptı, şarkının mix ve masteringi ise Alper Mat’a ait. En doğal haliyle oynanmadan kaydedilen ve gerçek sevgiyi anlatan bu şarkıya Uğur Coşkun da gitarıyla eşlik etti. “Sen Aslında” adlı single çalışmasındaki kapak fotoğrafı olan güvercin resmini ise sanatçının oğlu olan S.Mete Şan 13 yaşındayken çizdi.

0-071.jpg

Mordoğan ve Urla’da çekilen sade ve duygusal klibin yönetmenliğini ise Özkan Sağın yaptı. 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.