Demir-Çelik sektöründe ödüle layık görüldü

Demir-Çelik sektöründe ödüle layık görüldü

Kocaer Haddecilik San. Ve Tic. A.Ş. 2015 yılında Bakanlık tarafından onaylanan, sektöründe ilk Ar-Ge Merkezi ile 2018 yılındaki faaliyetlerine devam ediyor. 

2017 yılında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından takdim edilen Verimlilik Proje Ödülleri’nde Büyük Ölçekli İşletmeler kategorisinde birincilik ödülü ile demir-çelik sektöründe ilk ve tek ödülün sahibi olan KOCAER, 7. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri ve Ar-Ge Merkezleri Ödülleri kapsamında iki kategoride birden ödüle layık görüldü. Sadece 4 firmanın iki kategoride birden ödül aldığı törende KOCAER Ar-Ge Merkezi, Türkiye’deki tüm sektörler ve Ar-Ge Merkezleri içerisinde Proje Kapasitesi Kategorisi 2’inciliği ve A Grubu Ar-Ge Merkezi Kategorisin de ise 3’üncülüğünü elde ederek, Zirvede Demir-Çelik sektöründe ödül alan tek firma oldu.

KOCAER Ar-Ge Merkezi kısa, orta ve uzun vadede oluşturduğu stratejik planlarına göre yeni ürün tasarlama ve geliştirme, yeni üretim yöntemi ve teknolojilerin geliştirilmesi ile süreçlerin iyileştirilmesi ve geliştirilmesi başlıkları altında toplanan ulusal ve uluslararası birçok projesini hayata geçirmiş, gelecek dönemler için stratejilerini de oluşturdu. Ar-Ge Merkezi bünyesinde tamamlanan projeleri ile başarısını kanıtlamış, demir-çelik sektöründe ilklere imza atarak birçok ödül ve başarının sahibi oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.