Demokrat Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener

Demokrat Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener

Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığı, 100 bin imza ile Cumhurbaşkanı adayı olmak isteyen Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener için imza kampanyası başlattı.

Demokrat Pari Genel Merkezinde 02 Mayıs 2018 Çarşamba Günü Yapılan Genel İdare Kurulu Toplantısının ardından yapılan açıklamada Demokrat Partinin Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Meral Akşener ilan edildi.

Demokrat Parti Genel Merkezinde gerçekleşen Genel İdare Toplantısı (GİK) ardından yapılan açıklamada Demokrat Partinin Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Meral Akşener’in 100 bin imza ile Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için 4 Mayıs Cuma günü başlayıp 09 Mayıs Çarşamba Günü Sona Erecek imza kampanyasına geniş bir katılımla destek verilmesi konusunda bütün il ve ilçe teşkilatlarına direktif verildi.

1-417.jpg

Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığı olarak Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının 22 Şubat 2018 tarihli Siyasi Parti Üye Sayısı ve Türkiye Cumhuriyetinde Faaliyet Gösteren Siyasi Partiler arasında Türkiye’nin üye sayısı bakımında 3.Sırada yer alan Demokrat Parti ve Kırat’ın gerçek sevdalılarını ve Demokrat İzmir'i Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Meral Akşener için, 04-09 Mayıs 2018 Saat 08:00 / 20:00 arasında kimlik bilgileri ile birlikte bağlı bulundukları İlçe Seçim Kurullarına Başvurmaya Davet Ediyoruz dedi.

Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Metin DÖKMECİLER yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Meral Akşener için 4 Mayıs 2018 Cuma günü başlayacak olan imza kampanyasın da başta İzmir İl Başkanlığı ve İl Başkanlığımıza bağlı tüm ilçe teşkilatlarımız tarafından imza kampanyasının başlatacaklarını açıkladı. Demokrat Seçmenlerin, Sayın Cumhurbaşkanı Adayımız Meral Akşener'in adaylığı için imza vermesine yönelik yürütülecek kampanya, sosyal medya üzerinden de aktif şekilde yapılacak ve inanıyorum ki Demokrat Parti Olarak İzmirli Demokratlar Cumhurbaşkanı Adayımıza Herkesten daha çok sahip çıkacaktır diye konuştu.

Yapılan açıklamada Demokrasi ve Cumhuriyet değerlerine sadık Tüm İzmirlileri 4 Mayıs 2018 Cuma Günü Saat 13:00’da İmza kampanyasına katılmak üzere Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığında toplanmaya ve buradan hareketle toplu olarak üstünlerin adaleti için değil adaletin üstünlüğü için 100 bin imzaya davet ediyoruz.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.