Demokrat Parti'ye artık "Kadın Eli Değecek"

Demokrat Parti'ye artık "Kadın Eli Değecek"

Hatice GÜLEÇ’in Demokrat Parti’ye Katılımına müteakiben Mevcut Kadın Kolları İzmir İl Başkanımız Merhume İnci TAŞER’in vefatından sonra boş durumdaki kadromuza Sayın Hatice GÜLEÇ’in Atanması konusunda il yönetim kurulu kararı aldı.

Demokrat Parti İzmir il Kadınlardan Sorumlu İl Başkanlığına Sayın Hatice GÜLEÇ’İN atanmasına İl Yönetim Kurulumuzun 03 Ekim 2017 tarih ve 2017/16 sayılı toplantısında oy birliğiyle atamasının yapılmasına karar verilmiştir.

17 Ekim 2017 Salı Günü Yapılan Demokrat Parti İzmir il Kadın Kolları Başkanlığı Toplantısında Sayın Hatice GÜLEÇ’e Atama Yazısı İzmir İl Başkanı Metin DÖKMECİLER tarafından tebliğ edilmiştir.

Demokrat Parti İzmir İli Kadınlardan Sorumlu İl Başkanı Sayın Hatice GÜLEÇ’in Başkanlığında ilk toplantı icra edilmiş ve yapılan toplantı neticesinde;

Hatice GÜLEÇ, “Birlik ve Beraberlik içinde sevgi ve saygının esas olduğu bir yönetim yapacağız, tek amacımız Demokrat Partiyi eskiden olduğu gibi yeniden büyütmek ve hak ettiği yere getirmek olmalıdır. Bunun için bugün yeni bir sayfa açıyoruz.

Demokrat parti İzmir İl Başkanlığının 30 ilçesinde birer kadın kolları oluşturulacak ve bu ilçelere gidilerek kadınlarımıza partimizin ilke, misyon ve vizyonunu anlatacak, kadınlarımızı bilinçlendirerek Partimize katılımlarını sağlayacak, kadınların siyasette var olmaları gerektiğini anlatacağız..

Demokrat Parti İzmir İl Kadın Kolları olarak aramızda birlik ve beraberlik bilincinin artması için her hafta düzenli olarak ilçe kadın kollarını ziyaret ederek buradaki kadınlarımızın düzenlediği ev ve kafeteryalarda yapacağımız toplantılarda çeşitli etkinliklerde buluşacağız. İzmir İl Başkanlığında her 15 günde bir Perşembe günleri saat 13.00’ de Kadın Kolları toplantısının yapılmasına karar verilmiştir.

Toplantıya katılan kadınlar, tek tek kendilerini tanıtarak, bugüne kadar partideki hizmetlerini, partimiz ve Demokrat Parti Genel Başkanı Sayın Gültekin UYSAL’a olan bağlılıklarını dile getirdiler ve “Demokrat Partimiz için canla başla çalışmaya hazırız” dediler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.