Denizli 1-5 BJK

Denizli 1-5 BJK

Süper Lig’in 28. haftasında Beşiktaş deplasmanda Denizlispor’u 5-1’lik skorla mağlup etti.

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş deplasmanda Denizlispor'u 5-1'lik skorla mağlup etti. 

Beşiktaş puanını 47 yaparken, Denizlispor 31 puanda kaldı. Beşiktaş'ın golleri Burak Yılmaz, Gökhan Gönül, N'Koudou, Ljajic ve Diaby'den gelirken, Denizlispor'un tek golünü ise Estupinan kaydetti.

Beşiktaş, Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Konyaspor'u konuk edecek. Denizlispor ise Rizespor deplasmanında sahaya çıkacak.

Denizlispor-Beşiktaş mücadelesinin başlama vuruşundan 1 dakika önce başlayan ve maçın 4. dakikasına kadar devam eden havai fişekler nedeniyle mücadele durdu. İki teknik adam, havai fişeklere isyan etti.

Denizlispor ile Beşiktaş arasında oynanan mücadele öncesinde stadyuma yakın bir bölgeden havai fişek atılmaya başlandı. Maçın hakemi Mete Kalkavan maç başlamadan önce yetkililerin müdahale etmesini istedi. Ancak maçın başından itibaren havai fişek sesleri durmazken, mücadelenin 4. dakikasına kadar bu durum devam etti. Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Uygun "Bu ne böyle, düğünde bile bu kadar havai fişek atılmaz" derken, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın da dördüncü hakeme dönerek "Bu nedir hocam böyle. Futbolculara seslenemiyoruz, sahayı duyamıyoruz" dedi. Karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan mücadeleyi durdururken, havai fişeklerin bitmesi beklendi. Maçın 5. dakikasından itibaren sesler kesilince, karşılaşma yeniden başladı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Denizlispor maçına 5 değişiklikle çıktı. Antalyaspor maçında forma giyen Diaby, Boyd ve Güven yedek beklerken, sakatlıkları bulunan Vida ve Boateng de kadroda yer almadı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Denizlispor maçına 2'si zorunlu 5 değişiklikle çıktı. Antalyaspor karşısında ilk 11'de sahaya çıkan oyunculardan Diaby, Boyd ve Güven Yalçın, Denizlispor karşısında yedek kulübesinde mücadeleye başladı. Antalya karşısında oynayan Vida ve Boateng ise sakatlıkları nedeniyle Denizli'ye götürülmedi. Geçen hafta mücadeleye sonradan dahil olan isimlerden Adem Ljajic, Jeremain Lens ve Kevin N'Koudou, Denizlispor maçında ilk 11'de sahaya çıktı. Cezası biten Burak Yılmaz formasına tekrar kavuşurken, Vida'nın yokluğunda ise Enzo Roco ilk 11'de şans buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.