DentGroup Nişantaşı Kliniği’ni açtı!

DentGroup Nişantaşı Kliniği’ni açtı!

İstanbul başta olmak üzere Ankara, Kocaeli, Sakarya, Bitlis-Tatvan, Gaziantep, Antalya, Bodrum gibi pek çok şehirde hizmet veren DentGroup diş klinikleri, Nişantaşı kliniği açarak şube sayısını toplam 22’ye çıkardı.

“Yeni Nesil Diş Hekimliği” konseptiyle şubelerini açan DentGroup, kliniklere bir yenisini daha ekleyerek Nişantaşı kliniğini hizmete açtı.Teşvikiye Mahallesi, Sinoplu Şehit Cemal Sokak’ta açılan iki katlı klinik, ikisi çocuk olmak üzere toplam sekiz üniteden oluşuyor. Dt. Güzide Öztürk, Dr. Hilal Sillelioğlu ve Dt. Can Özbilgen 09.00 ile 19.00 saatleri arasında Nişantaşı kliniğinde hastalarına tüm tedavi alanlarında hizmet veriyor.

DentGroup Yönetim Kurulu Başkanı Dt. Efe Çelebi ‘DentGroup olarak yeni yatırımlara ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya çok önem veriyoruz. Hizmet kalitemizi, hasta konforumuzu Türkiye'nin, hatta dünyanın her yerine götürmeyi hedefliyoruz. 2006 senesinde Bağdat Caddesi’nde ilk kliniğimizi açtığımızda önümüze koyduğumuz hedeflerimize adım adım yaklaşıyoruz. Yurt dışı çalışmalarımıza da son hızlı devam edip çok yakında Azerbaycan Bakü’de de klinik açacağız’ dedi.

DentGroup Hakkında:

2006 yılında DentGroup markasıyla İstanbul Bağdat Caddesi’nde ilk klinikleri ile hizmete açıldı. 2012 yılında kurumsallaşma ve şubeleşme süreçlerine giren DentGroup, alt markası olan DentGroup Kids markası ile 0-12 yaş çocuklara özel diş klinikleri konseptini getirdi. Başta İstanbul olmak üzere Ankara – Çayyolu, Antalya, Bodrum, Gaziantep ve Bitlis-Tatvan’da toplam 150+ hekim ile hizmet vermektedir. 2013 senesinde “Dijital Diş Hekimliği” çalışmalarına başlayan DentGroup, CRM-ERP özelliklerine sahip online dental yazılım olan DentSoft’u geliştirdi. 2015 yılında kendi dijital diş laboratuvarları DentLab’ı hizmete sokan marka, 2016 yılında üst üste iki kez Dünya Şampiyonu olan Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol takımının gururla ağız ve diş sağlığı sponsoru oldu. 2017 yılında DentApp uygulaması (IOS ve Android) ile hastalarına app hizmeti vermeye başladı. Yıllar içinde kendi eğitim platformu DentGroup Academy, popüler kültür dergisi DG World ve DG FM radyo ile tüm kliniklerinde hastalarına hizmet vermektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.