Dersimiz Bornova Belediyesi

Dersimiz Bornova Belediyesi

4. sınıfta okuyan minikler önce Bornova Belediyesi’nin birimlerini tek tek dolaştı ardından Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı da ziyaret ederek arak belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İzmir Türk Koleji Bornova Kampüsü’nde eğitim gören öğrenciler Bornova Belediyesi’ni ziyaret etti. 4. sınıfta okuyan minikler  önce Bornova Belediyesi’nin birimlerini tek tek dolaştı ardından Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı da ziyaret ederek arak belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

İzmir Türk Koleji Bornova Kampüsü’nde eğitim gören ilkokul 4. sınıf öğrencileri öğretmenleri ile birlikte  Bornova Belediyesini ziyaret etti. Belediyelerin çalışmalarını öğrenen çocuklar birim müdürlüklerini de gezerek faaliyetleri hakkında bilgi aldı. 

Öğrencileri makamında ağırlayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da miniklerle sohbet etti. Çocukların kendisinden isteklerini dinleyen Başkan Atila, sorularını da yanıtladı. Çocukların geleceğin teminatı olduğunu belirten Olgun Atila,”Sizler yarınların gerçek yöneticilerisiniz. Bizler sizlerin daha bir Bornova’da yaşayabilmesi için çalışıyoruz” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.