Dev Adamlar Yeni Sezona Hazırlanıyo

Dev Adamlar Yeni Sezona Hazırlanıyo

Geleceğin yeteneklerini bugünden keşfetmek, onları Türk ve dünya sporuna kazandırmak amacıyla alt yapı çalışmalarına önem veren Manisa Büyükşehir Belediyespor’da, U-12 takımı yeni sezon hazırlıklarına başladı

Uzman hocalardan eğitim alan küçük dev adamlar, geleceğin basketbol yıldızları arasına katılmak için sıkı bir eğitimden geçiyor.
Bireysel ve takım sporlarında elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, bir yandan da geleceğin yıldızlarını yetiştirebilmek adına alt yapı çalışmalarına büyük önem veriyor. Bu kapsamda yeşil-beyazlı kulüpte U-12 basketbol takımı yeni sezon hazırlıklarına erken başladı. Amaçlarının ülke ve dünya sporuna damga vuracak başarılı sporcular yetiştirmek olduğunu vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Tunç Çalışkan, “Alt yapı olarak ciddi çalışmalar içerisindeyiz. Bu anlamda çalışmalarımız basketbolda artık bizde varız dedirtecek cinsten. Sporun her dalında iddialı olduğumuzu basketbol branşında da göstermiş olduk. Çocuklarımızı Türk sporuna kazandırmak istiyoruz” dedi.
Alt Yapı Gelecek Vaat Ediyor
Manisa’da U-12 liginde mücadele eden yeşil-beyazlı takımın küçük dev adamlarına yeni sezonda başarı dileklerinde bulunan Çalışkan, “Küçük dev adamlarımız yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Her biri birbirinden yetenekli olan küçük dev adamlarımız gelecekte inşallah ülke sporuna adını yazdıracak birer sporcu olacak” ifadelerinde bulundu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.