DEVA Partisi İl Başkanlığından 100. yıl yürüyüşü

DEVA Partisi İl Başkanlığından 100. yıl yürüyüşü

DEVA Partisi İzmir İl Başkanlığı, İzmir’in kurtuluşunun 100. yıl dönümünü kutlamak için yürüyüş gerçekleştirdi.

DEVA Partisi İzmir İl Başkanlığı, İzmir’in kurtuluşunun 100. yıl dönümünü kutlama etkinlikleri kapsamında yaklaşık 150 kişiyle yürüyüş gerçekleştirdi. İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen başta olmak üzere il ve ilçe teşkilatlarının da katıldığı yürüyüşte vatandaşlara Türk Bayrakları dağıtıldı. Karantina Meydanı’nda buluşan DEVA Partisi İzmir yönetimi, Genel Başkan Ali Babacan’ın 9 Eylül mesajını İzmirlilere okudu. Etkinlik, Cumhuriyet Meydanı’nda noktalandı.

whatsapp-image-2022-09-12-at-09-58-52.jpeg

“CUMHURİYET’İN ÇOCUKLARIYIZ”

Yürüyüşe katılan DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, İzmir’in kurtuluşunun 100. yıl dönümünü “Bu yıl, Büyük Zaferimizin ve İzmir’in kurtuluşunun 100. Yıl dönümünü kutluyoruz. “Ya istiklal ya ölüm” şiarıyla yola çıkan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadelemizin tüm kahramanlarını saygı ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun. Bizler Cumhuriyet çocuklarıyız ve bu eşsiz mirasa sahip çıkacağız. Ülkemizin refahı, huzuru için DEVA Partisi olarak çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Şanlı geçmişimizi referans alarak Atamızın izindeyiz” dedi.

whatsapp-image-2022-09-12-at-09-58-52-2.jpeg

Yürüyüşte İzmirlilerle sohbet eden Ösen, karşılaşılan soruların genellikle ekonominin kötü gidişatına yönelik olduğunu belirtti. İzmirlilerin geleceğe dair kaygı duyduklarını ifade eden Ösen “Kriz ortamı öğrencimizden öğretmenlerimize, işçimizden doktorumuza her kesimi olumsuz anlamda etkiledi ve etkilemeye devam ediyor. Vatandaşlarımız hükümete ve politikalarına güven duymuyor. Bu güvensizlik istikrarsızlığa davetiye çıkarıyor. Ekonominin kötü gidişatı başta hukuk olmak üzere eğitim, sağlık, iş dünyası gibi her alanda etkilerini olumsuz anlamda hissettiriyor. Ülkemizin içinde bulunduğu dar boğazdan geçmek için DEVA Partisi olarak reçetelerimizi hazırladık. İktidar olduğumuzda Eylem Planlarımızla hiç vakit kaybetmeden çalışmalara başlayacağız. Vatandaşlarımıza DEVA olacağız” dedi.

whatsapp-image-2022-09-12-at-09-58-52-3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.