Devlet Bahçeli: Nusaybin'de Taş Üstünde Taş Koymayın

Devlet Bahçeli: Nusaybin'de Taş Üstünde Taş Koymayın

Devlet Bahçeli Ahmet Davutoğlu'na Nusaybin'in tahliyesi için halka 3 gün mühlet verilmesini ardından, bölgede taş üstünde taş, baş üstünde baş koymayın tavsiyesi verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na vatandaşlara çağrıda bulunmasının ardından tahliye amaçlı 3 gün mühlet verilmesini istedi, ardından Nusaybin'de taş üstünde taş, baş üstünde baş konulmaması tavsiyesinde bulundu.

Partisinin grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, kimsenin başını kuma gömmemesi gerektiğini söyleyerek, Türkiye'nin ateş çemberinde olduğunu söyledi. Türkiye'nin varlığı, kaynak ve değerleriyle hedefte olduğunu söyleyen Bahçeli, uydurduğunu düşünenlerin, gözü yaşlı annelere ve şehit cenazesi kaldırılan camilere bakmasıyla en büyük cevabı alacağını ifade etti. Sürekli yutkunarak yumruklarımızı sıkıyoruz diyen MHP Genel Başkanı, şehitler geldikçe hayatın zindan olduğunu söyledi.

Hükümeti terörün boyutunu görememekle eleştiren Devlet Bahçeli, ortada ciddi bir güvenlik zafiyeti olduğunu söyleyerek, başka ülkelere eleştiri yöneltenlerin özeleştiri yapmadıklarını söyledi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'na da yüklenen Bahçeli Serok olmayı çok sevdin dediği Davutoğlu'na bu isim sana tam oturdu, seninle ün ve şöhrete kavuştu, Konyalı'ydın Diyarbakırlı oldun diyerek tepkisini gösterdi.

PKK'nın TBMM'deki uzantıları

Bahçeli PKK'nın meclisteki uzantısı olarak değerlendirdiği Halkların Demokratik Partisi milletvekillerinin TBMM'deki dokunulmazlıklarının kaldırılmasını talep ederek, Davutoğlu'na ayak sürüme dedi. HDPliler'in dokunulmazlıklarının kaldırılmasına engel çıkarmayın diyen Bahçeli, adaletin önünü açın diyerek buna var mısınız çağrısında bulundu.

Nusaybin tahliye edilsin

MHP lideri, Nusaybin halkının tahliye edilmesini isteyerek verilen 3 gün mühletin ardından Nusaybin'de taş üstünde taş, baş üstünde baş koymayın çağrısı yaptı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.