Dikili Çandarlıgücü'nün Şampiyonluk Kutmalasında Büyük Coşku

Dikili Çandarlıgücü'nün Şampiyonluk Kutmalasında Büyük Coşku

İzmir Süper Amatör Lig Play-Off Grubu'nda güçlü rakiplerini birer birer devirerek, namaglup olarak şampiyon olan Dikili Çandarlıgücüspor, bu başarısını muhteşem bir etkinlik ile kutladı.

Güçlü rakiplerine karşı oynadığı 5 maçın 5'inden de galip gelerek adını Bölgesel Amatör Lig'e yazdıran Dikili Çandarlıgücüspor, düzenlenen muhteşem törenle şampiyonluk kupasını kaldırdı.
 
Futbolun Duayenleri Dikili’ye Akın Etti
 
Süper Amatör Lig Play-Off Grubu'nu namaglup şampiyonlukla kapatıp adını Bölgesel Amatör Lig'e yazdıran Dikili Çandarlıgücüspor için kentte şampiyonluk töreni düzenledi. Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'un da hazır bulunduğu törene Dikili Kaymakam Vekili Fatih Damatlar, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kadri Yatkın,  Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel Başkan Yardımcısı Nevzat Güzelırmak ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İzmir Şubesi Başkanı Dr. Şaban Acarbay ile çok sayıda taraftar katıldı.
 
Asiler Taraftar Grubu’ndan Renkli Şovlar
 
Teknik heyet ve futbolcular, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun ile birlikte üzerinde "Şampiyon Dikili Çandarlıgücüspor" yazılı ve mavi-beyaz balonlarla süslenmiş üstü açık otobüse Çandarlı'dan binerek şampiyonluk kutlamalarının startını verdi. Çandarlı Ek Hizmet Binası önünde zafer turu attıktan sonra taraftar desteği ve araç konvoyu eşliğinde Dikili kent merkezine hareket eden üstü açık otobüs, Dikili Atatürk Meydanı'nda şampiyonluk şarkılarıyla karşılandı.  Şampiyonluk coşkusunu Dikilililerle paylaşan mavi-beyazlı takıma, Enes Öztürk liderliğindeki Dikili Asiler Taraftar Grubu'nun üyesi çok sayıda sporsever tezahüratlar ve meşalelerle eşlik ederken, özellikle futbol takımın Dikili Atatürk Meydanı'na gelişi esnasında renkli görüntüler ortaya çıktı.
  
Futbolcular ve Teknik Kadro Uzun Süre Alkışlandı
 
Program sunucusu ve aynı zamanda Dikili Çandarlıgücüspor’un Genel Menajeri olan Kürşat Işık’ın teknik kadroyu ve futbolcuları tek tek anons ederek Dikili Atatürk Meydanı'nda kurulan sahneye davet etmesi esnasında adeta yer yerinden oynadı. Havai fişek gösterisinin de yapıldığı şampiyonluk kutlamalarında futbolcular ve teknik sorumlu Serkan Uzun dakikalarca alkış aldı. Kürsüye ilk çıkan İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kadri Yatkın, Dikili Çandarlıgücü’nün başarısını kutlayarak,  şampiyonluk kupasını Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun ve futbolculara takdim etti. Şampiyonluk kupasını İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kadri Yatkın'ın elinden alan futbolcuların sevinci görülmeye değerdi.  Törende ayrıca TÜFAD İzmir Şubesi Başkanı Dr. Şaban Acarbay tarafından Dikili Çandarlıgücüspor Kulüp Başkanı Murat Durak'a, ‘Başarı Belgesi’ takdim edildi.
 
“BAL’da da Şampiyonluk Hedefliyoruz”
 
Şampiyonluk kupası takdim töreninde bir konuşma yapan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Dikili Çandarlıgücü'nün yönetim, teknik kadro, futbolcular ve taraftarlar arasında oluşan müthiş sevgi ve dayanışmanın verdiği güçle şampiyonluğa imza attığını belirterek şunları söyledi: “Play-Off grubunda maddi anlamda çok güçlü rakiplerimiz vardı. Ancak sahada futbolcu kardeşlerimiz, kenarda teknik ekibimiz ve tribünlerde cefakar taraftarımız sevginin gücüyle mücadele ederek, namağlup şampiyon olarak kentimizin başarılı takımını Bölgesel Amatör Lig’e yükselttiler. Bu zorlu mücadelede büyük emekler veren kulüp başkanımız Murat Durak'ı, Teknik Direktörümüz Serkan Uzun'u ve müthiş mücadele örneği ortaya koyan futbolcularımız ile cefakar taraftarımızı gönülden kutluyorum. Biz tüm takımıza gönülden inanıyor ve diyoruz ki; BAL'da da hedef şampiyonluktur”
 
“Tam Destek”
 
Dikili Kaymakam Vekili olan İzmir Vali Yardımcısı Fatih Damatlar da, gerçekleştirilen törende bir konuşma yaptı. Coşku dolu günde Dikili Çandarlıgücülerle birlikte olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Damatlar, Dikili Çandarlıgücüspor'un yeni sezonda da başarılı olması için elinden gelen tüm desteği sunacağını ifade etti.
 
Kupa töreninin ardından federasyon yetkilileri, ilçe protokolü, kulüp yönetimi, teknik kadro, futbolcular ve taraftarlar, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun tarafından Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde verilen şampiyonluk yemeğinde bir araya geldi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.