Dikili'de Koronavirüs Önlemleri

Dikili'de Koronavirüs Önlemleri

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı Dikili Belediyesi ilçedeki dezenfekte çalışmalarına hızla devam ediyor.

Dikili Belediyesi tarafından gerçekleştirilen koronavirüse karşı önlem çalışmaları aralıksız sürüyor. Vatandaşların yoğunlukla bulunduğu alanlar başta olmak üzere ilçenin dört bir yanında dezenfektasyon çalışmaları belediye tarafından kurulan özel ekip ile gerçekleştiriliyor.

Her yerde çalışma

Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında okullar, parklar, oyun grupları, spor aletleri, ibadethaneler, belediye araçları, çöp konteynırları, resmi kurumlar, spor salonları, terminal, otobüsler, minibüsler, ve ticari taksilerde dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriyor.

Ateş ölçer uygulaması

Alınan önlemler kapsamında Dikili Belediyesi'ne gelen vatandaşların ateş ölçer ile kontrolü yapılırken el dezenfektasyonuyla da hijyen çalışmaları gerçekleştiriliyor.

 "Birlikte atlatacağız"

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, " Koronavirüse karşı başlattığımız mücadeleye aralıksız devam ediyoruz. Özellikle vatandaşlarımızın yoğun olarak bulundukları alanlarda dezenfektasyon çalışmalarımızı arttırdık. Ekiplerimiz kentin her noktasında çalışmalarını büyük bir titizlikle gerçekleştiriyor. Tüm vatandaşlarımızın da uyarıları dikkate alması önemli. Hep birlikte alacağımız önlemler ile bu sorunu birlikte atlatacağız" dedi.

dsc_1438.jpgdsc_1923.jpgdsc_6828.jpgdsc_7824.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.