Dikkat! Aktif değilseniz kapatılacak

Dikkat! Aktif değilseniz kapatılacak

Etkin olmayan hesaplar konusunda sosyal medya platformları farklı adımlar atıyor. Bugün yapılan resmi açıklamaya göre aktif olmayan Twitter hesapları Aralık ayında kapatılacak!

Geçtiğimiz günlerde birçok sosyal medya platformu aktif olmayan hesapları kapatma kararı alarak kullanıcı adlarını boşa çıkartmaya başlamıştı. Aktif olmayan Twitter hesapları kapatılarak, kullanıcı adları boşa çıkartılacak.

Şirket, etkin olmayan hesap sahiplerine e-posta ile uyarı göndermeye başladı. Maillerde “11 Aralık tarihine kadar oturum açın, yoksa hesabınız kapatılarak kullanıcı adı tekrar alınabilecek şekilde boşa çıkartılacak” uyarı mesajı geçildi. Altı aydan daha fazla oturum açmamış olan her hesap mail ile uyarılacak ve ardından gerekli işlemler yapılmaya başlanacak.

Yapılan açıklamada “Kamuya açık konuşmaya hizmet etme taahhüdümüzün bir parçası olarak, kişilerin Twitter‘da güvenebilecekleri, daha doğru ve güvenilir bilgiler sunmak için etkin olmayan hesapları temizlemek için çalışıyoruz. Bu çabanın bir kısmı, aktif olmayan hesaplar politikamızda belirtildiği gibi, bir hesabı kaydettiklerinde, insanları aktif olarak giriş yapmaları ve Twitter’ı kullanmaya teşvik etmeleridir” denildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.