Dikkat: Baharat Yapılıyor!

Dikkat: Baharat Yapılıyor!

Medya Ege Yayın Gurubu olarak, gelen ihbar üzerine,  yerinde tespit yaptık. Kemalpaşa’da baharat yapmak için tarlaya serilen ürünlerin üzerinde, ayaklarındaki çizme botlarla muhabbet ederek gezenleri böyle görüntüledik.

Vatandaşlar hem ihbar etti hem de o görüntüleri verenlere seslendiler ‘Siz üstünde gezineceksiniz, biz yiyecek miyiz?’ Gün geçmiyor ki Medya Ege Yayın Gurubu’na değişik illerden ve ilçelerden ihbarlar akıp duruyor.  Haber merkezimize düşen ihbarları, haber süzgecimizden geçirip takibe almaya devam ediyoruz. İşte o ihbarlardan birisi de Kemalpaşa’dan düştü haber ihbar hattımıza.

Vatandaşlar, tarlalara baharat yapmak için, kuruması için serilmiş olan sebzelerin üzerinden ayakkabılarıyla gezenlerin olduğunu mesaj olarak attılar.  Vatandaşlar, baharat yapmak için kurutulan tarladaki sebzelerin üzerinde gezenlerin ise her yerde giydikleri,  kullandıkları çizme botlarla gezdiklerini, halk sağlıyla oynadıklarını belirttiler.

whatsapp-image-2019-10-25-at-15.53.24-(1).jpeg

Medya Ege Yayın Gurubu olarak, ihbarın geldiği ilçeye, ihbarın yapıldığı tarlaya gittik. Tarlaya serilmiş halde duran, muhtemelen baharat yapımında kullanılmak üzere kurutulan sebzelerin önünde uzun süre bekledik. Beklememiz uzun sürdü ama vatandaşın ihbarı doğru çıktı. Ayaklarında çizme botlar olan üç kişi tarlaya geldiler. Hayli derin bir sohbetleri vardı. Ama o sohbet onların nerede yürüdüklerini fark etmelerine engel değildi.

whatsapp-image-2019-10-25-at-15.53.23-(2).jpeg

Tarlaya serilmiş,  kırmızı renkli biberler kurutulacak ve baharat yapımında kullanılacaktı. Baharat yapmak için de doz haline getirilecekti. O üç kişi, sohbetlerine devam ederken,  kuruması için serilmiş biberlerin üzerinden bir o tarlanın başına, bir bu tarlanın başına yürümeye başladılar. Sohbet güzel,  biberler üzerinde gezmek ise çok daha güzelde onlar için.

whatsapp-image-2019-10-25-at-15.53.23-(1).jpeg

Üç kişi, ya biberleri insanların yiyeceği konusunda bir bilgiye sahip değildiler, ya da ayaklarında hep giydikleri, her yere girdikleri çizme botların olduğunu farkında değillerdir. Ayaklarındaki çizme botların altında ve üstündeki bütün olası pislikleri biberlere vura vura yürüyorlardı. Vatandaşın tepkisi sonuna kadar haklı, Medya Ege’nin haber takipçiliği de.

whatsapp-image-2019-10-25-at-15.53.24.jpeg

Medya Ege Yayın Gurubu olarak üzerimize düşen habercilik sorumluluğumuzu yerine getirdik. Biberlerin üzerinde gezen üç kişiye vatandaşların tepkisini de buradan, haberin içinden verelim istedik. Vatandaş diyor ki, “Siz onların üzerinde geziniyorsunuz bizler onları yiyecek miyiz?”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum