Dikkat! Hem Doğal Hem de Genç Bir Görünüme Kavuşabilirsiniz

Dikkat! Hem Doğal Hem de Genç Bir Görünüme Kavuşabilirsiniz

Medikal Estetik Hekimi ve Mezoterapi Uzmanı Dr. Levent Tunçer, yaşla birlikte ortaya çıkan leke, çökme, sarkma ve kırışıklıkların estetik ve doğal bir şekilde tedavi edilebildiğini söyledi.

Her yaş grubunun farklı talep ve ihtiyaçlarla kendisine başvurduğunu dile getiren Dr. Levent Tunçer, cilt tedavisi anlamına gelen mezoterapinin yanısıra yüz şekillendirici dolgu ve askı yöntemleriyle de başarılı uygulamalar yaptığını ifade etti.

Mezoterapi uygulamaları hakkında bilgi veren Dr. Tunçer, “Yaşla birlikte ciltte görülen elastikiyetinin kaybolması, lekeler, yüzde oluşan çökme ve sarkmalar ve kırışıklık gibi deri tedavilerine yönelik işlemler yapıyoruz. Mezoterapik işlemler kapsamında iğne ile medikal ilaçlar ve cilt yenileme, gençlik aşısı, kişinin kendi kanından elde edilen PRP ve hyaluronik asitten elde edilen somon DNA aşısı gibi uygulamalarla cildi gençleştiriyoruz. Botoks uygulamasında ise alın bölgesi ve göz çevresindeki kırışıklıklara müdahale ediyoruz. Botoks ayrıca, migren, terleme, diş sıkma tedavilerinde de başarılı sonuçlar veriyor. Bu uygulamalar cerrahi müdahale olmayıp 15 ila 30 dakika arasında sürüyor ve kişiyi genç bir görünüme kavuşturuyor” dedi.

uygulama.jpg

DOLGU İLE DAHA GENÇ GÖRÜNEBİLİRSİNİZ..

Bir diğer yaygın uygulamanın yüz şekillendirici dolgu olduğunu dile getiren Dr. Levent Tunçer,

“Dolgu iki şekilde yapılıyor. Mevcut yapının hacmini artırıcı yanak ve dudak dolgusunda hacim ve şekil veriliyor. Boşlukları doldurma dolgusunda ise örneğin göz altında oluşan boşluklar doldurulup morluklar tedavi ediliyor. Bir diğer uygulama bölgesi ise burun. Burunda kemer varsa veya burun ucunda düzeltme isteniyorsa cerrahi müdahale olmadan en fazla 30 dakikada ideal bir görünüme kavuşabiliyorsunuz. Üstelik aynı gün normal yaşantınıza dönebiliyorsunuz. Burun dolgusunda burun aslında sanılanın aksine büyümüyor. Yalnızca boşluklar dolduruluyor. Orta yüz dolguları burun, alın, çene, çene hattı, yanak ve göz altlarına uygulanıyor. Mevcut yağ dokusunun yerine dolgu enjekte ediliyor” diye konuştu.

Yüz şekillendirme işlemlerinde 18 yaş zorunluluğu bulunduğunu da ifade eden Dr. Tunçer sözlerini şöyle sürdürdü: “İşlem yaptırmak isteyenlerin önce taleplerini dinliyoruz ve kişinin yüz şekline uygun bir tasarım oluşturuyoruz. Birkaç farklı model içerisinden istenen dudak tasarımını yapabiliyoruz. Tüm dolguların ömrü yaklaşık 12 ay kadar sürüyor. Dudak çok kullanılan ve hareketli bir organ olduğu için dolgu ömrü daha kısa oluyor. Eğer hasta tekrar işlem yaptırmak isterse önemli bir avantaja sahip oluyor. Çünkü yeni yapılan dolgu, ilk dolgu süresinin iki katı kadar uzun ömürlü oluyor”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.