Dilek Ayrıbaş, şiirleriyle Genç Kalemler Antolojisi-5'te

Dilek Ayrıbaş, şiirleriyle Genç Kalemler Antolojisi-5'te

"Her şiir bir bahardır." Genç kalemler yazdı ve iki kapak arasında en güzel eserler okuyucularıyla buluşmak için bir araya geldi. 

Dr. Enes Başak ve Alican Sofu'nun önderliğinde bir araya gelen elli yetenekli isim "Genç Kalemler Antolojisi 5" kitabında eserlerini yazdılar. 

Kitabın içeriği dolu dolu olup, şiir ve deneme yazılarından oluşmaktadır. 

Kitabın arka kapağında yer alan yazı ise kitabın çıkış amacını en güzel şekilde ifade etmektedir. 

Zaman yeniden şiire teslim.
Ve biz geldik yeniden.
Dostluklar kurmaya,
Ebedî yolda, ebedi bir aşkla...

Bugüne kadar şiire ve edebiyata değer veren tüm çalışmalara elimizden geldiğince destek vermeye gayret ettik. Bu yolda olmanın bile büyük bir şeref düşüncesini hiç kaybetmeden bugüne kadar dört adet Genç Kalemler Antolojisi kitabı çıkardık. Bu kitaplarda birbirinden farklı şehirden onlarca dost edindik ve hep birlikte duygudaş olduk.  

Çalışmalarımız, şiir var olduğu sürece devam edecek ve biz bu yolda her zaman elimizden geleni yapacağız.

Çünkü; Yazmak emek ister ve emek kendini göstermek, hak ettiği değeri bulmak ister...

Son sözleriyle birkez daha yazmanın gücünü vurgulayan Dr. Enes Başak ve  Alican Sofu'yu MedyaEge ailesi olarak başarılarının devamını diliyoruz. 

20179785_823362557830728_914145857_n-011.jpg

Genç Kalemler Antolojisi 5 kitabının önemli yazarlarından biri olan Dilek Ayrıbaş bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarla dikkat çekiyor.

İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu olup Biokimya doktorası yapan Dilek Ayrıbaş mesleğinin yanı sıra  Aralık 2011’den itibaren Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’ndeki şiir işliği çalışmalarına katıldı.

Edebiyata, sanata olan ilgisi onu daima öğrenmeye ve üretmeye davet edercesine yeni kapıları araladı. Çesitli dernek ve kurumlarda şiir ve yazı desteğiyle derslerine devam ederken ilk kitabı 2012 yılında "Yaz Dileği " adlı şiir kitabıyla okuyucusuyla buluştu.

u.png

Dilek Ayrıbaş ilk kitabıyla birlikte bir çok kitap projesinin içinde yer alırken Genç Kalemler Antolojisi kitabına da ilk olarak 2014 yılında katıldı. O günden beri Dr. Enes Başak ve Alican Sofu'nun önderliğinde yayınlanan Genç Kalemler Antolojisi kitabının ailesinden biri olan Ayrıbaş son olarak Genç Kalemler Antolojisi 5 kitabında şiirleriyle  imzasını attı.
  
Yazarın Eserleri:

•Tülin’e
•Şiir Dede
•Rüzgârın Kızı
•Kemer Altı Bakışı
• Eylül’e Veda
•Arayış
 
Haber : Eylül Ayça Karakuş

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.