Dirinler Şirketler Grubu MAKTEK İzmir Fuarı’nın gözdesi oldu!

Dirinler Şirketler Grubu MAKTEK İzmir Fuarı’nın gözdesi oldu!

Dirinler Şirketler Grubu, makina sektörünün Ege Bölgesi’ndeki en büyük buluşma noktası MAKTEK İzmir Fuarı’nın gözdesi oldu.

“Dirinler Makina” ve “Drinns” markaları adı altında kurulan iki stant, fuar boyunca yurtiçi ve yurtdışından gelen ziyaretçilerin akınına uğradı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da standı ziyaret ederek, makinaları tek tek inceledi. Varank “Sanayinin her aşamasında kullanılan takım tezgahları, sektörün ileriye gidebilmesi için ayrı bir yere sahip ve biz Türk markalarının sektörde geldiği bu noktayla gurur duyuyoruz” dedi.

“Fuar, başarı getirir”

Dirinler Yönetim Kurulu Üyesi Nihan Dirin “Giderek artan rekabet ortamında dinamik ve yaratıcı olmak, dünyayı yakından takip etmek zorundayız. Bunun için fuarlardan daha aktif bir platform düşünülemez” dedi. Fuarların yeni pazarlarda, yeni ürünleri sunma adına köprü görevi gördüğünü ifade eden Dirin “68 yıldır başarı ve ilklerle dolu birçok işe imza attıysak, bunda katıldığımız bu tür fuarların büyük payı var. Katıldığımız her fuar bize yeni bir başarılar getirdi” diye konuştu.

th-15999866296-836x728.jpg

Hedef: En yüksek katma değer

Günümüz iş dünyası yeni nesil teknolojiye odaklanmış durumda olduğunu belirten Dirin “Değişen müşteri beklentilerini ön planda tutuyoruz. Bu amaçla geliştirdiğimiz kendi arızasını kendi tespit edebilen ‘DirinSmart 4.0’ bunlardan yalnızca biri ve fuarda yoğun ilgi gördü” dedi. Dirin, hedeflerinin her zaman ülkemize en yüksek katma değeri kazandırmak olduğunu belirterek “Dünya’nın dört bir yanından sektör temsilcilerini standımızda ağırlayıp yeni makinalarımızı tanıttık. Bu da başarımızın en büyük ispatıdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.