'Dışarıya Çıkma Yasak Var' şarkısı dinleyicilerine sunuldu

'Dışarıya Çıkma Yasak Var' şarkısı dinleyicilerine sunuldu

Serhat Coşkun ve Murat Kumru’dan İkinci Sosyal Farkındalık Şarkısı “Dışarıya Çıkma Yasak Var” gündemde.

Kocaeli'nde Müzisyenlik ve Müzik Eğitmenliği yapan Serhat Coşkun ve Murat Kumru, Corona Kısıtlamaları konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla bir şarkı daha bestelediler. Daha önce maske takmanın önemini anlatan bir şarkı çıkaran müzisyenler, ikinci şarkıları ile “Dışarıya Çıkma Yasak Var” diyerek, evde kalma tedbirlerinin önemini anlattılar.

img-20210502-wa0055.jpg

İlk şarkıda da olduğu gibi haberlerden ve pandemide yaşanan olaylardan esinlenerek şarkılarını tamamlayan iki müzisyen, insanların sokağa çıkma kısıtlamalarına uymasını, bu sayede virüsten tamamen kurtulmayı ve eskisi gibi sağlıklı günlere dönülmesini bekliyorlar. İki müzisyen konuşmalarında: “Yasak Var’ı Sosyal Farkındalık Şarkısı olarak insanların kısıtlamalara uymaları için besteledik. Çünkü biz ve meslektaşlarımız, yaklaşık 400 gündür sahneye çıkamıyoruz. İnsanlar tedbirlere uyar ve virüs biterse işimize de kavuşarak, daha mutlu bir hayata devam edebiliriz.” dediler.

Serhat Coşkun ve Murat Kumru şarkılarını ulusal Kanallara, radyolara ve gazetelere taşımak istiyorlar. Bu sayede daha fazla kitleye ulaşarak, kısıtlamalara uyulmasına daha fazla katkı da bulunmayı hedefliyorlar.

Son olarak sağlıklı günlere kavuşmanın hayalini kurduklarını söyleyen müzisyenler, üçüncü şarkılarının hazırlıklarına da başladıklarını dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum