Dışımı süslerken içimi unutmuşum!

Dışımı süslerken içimi unutmuşum!

Meme kanseri teşhisiyle önceki gün kemoterapi almaya başlayan Şimal ¨Dışımı süslerken içimi unutmuşum. Lütfen benim gibi kendinizi ertelemeyin¨ diyerek kısacık kestirdiği saçlarıyla kendini Justin Bieber’e benzetti. 

Oyuncu Canan Ergüder'in 'meme kanseri' teşhisinden sonra benzer bir haber de müzik dünyasından geldi. Geçen hafta yeni single çalışmasını dinleyicisiyle buluşturmayı planlayan Şimal, yapılan biyopsinin ardından 'meme kanseri' tanısıyla hemen kemoterapi seanslarına başlamak zorunda kaldı. 

img-20210109-wa0024.jpg

UZUN SAÇLARINI KISALTTI

İlk kürden önce uzun saçlarını kısacık kestiren Şimal, yeni haliyle kendisini Justin Bieber'a benzeterek neşeli tavrı ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla bu hastalığı geçirenlere örnek oldu. 

img-20210409-wa0023.jpg

TEDAVİ İÇİN TAM MOTİVASYON

Şimal "Her ne kadar bu konularda bilinçli olduğumuzu düşünsek de bazen bazı şeyleri erteleyebiliyormuşuz. Dışımı süslerken içimi unutmuşum! Kendime çok kızgınım. Çok küçük bir kitleyken kendimi ertelediğim için tedaviye alındım. Tüm kadınlarımız erken teşhis için önce kendi muayenesini kendisi yapmayı öğrenmeli. Lütfen siz benim gibi kendinizi ertelemeyin. Sizlerle bu aşamaların hepsini paylaşacağım, bir yere kaybolmuyorum. İnanıyorum ki daha sağlıklı ve güzel günlerde şarkılarımızı hep birlikte söyleyeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.