Diva Anıl Petek'ten "Salla Gitsin"

Diva Anıl Petek'ten "Salla Gitsin"

Başarılı şarkıcı yeni şarkısıyla büyük beğeni topladı.

İzmirli şarkıcı Diva Anıl Petek, 2 şarkıdan oluşan single ile büyük beğeni topladı. Salla Gitsin şarkısına Çeşme'de klip çeken Anıl Petek, yılbaşına özel Kral isimli bir şarkının daha müjdesini sevenlerine verdi.

Özellikle bu yaz sezonunda Çeşme'de yer aldığı projelerle dikkatleri üzerine çeken Diva Anıl Petek, söz ve müziği Almina Can Rencü'ye ait olan Salla Gitsin ve Yak Beni Yar isimli şarkıdan oluşan single ile yine takdir topladı. Anıl Petek albüm aranjesi için Çılgın Cemal ile çalıştı. Başarılı şarkıcı Salla Gitsin adlı şarkısına ise Onur Karacağ ile klip çekti. 

Akılda kalıcı bir çalışma yaptığını vurgulayan Anıl Petek ayrıca klip kostümlerinin tamamını kendisinin hazırladığını söyledi. Avukat Fatma Saçak'a ait olan Via Perla Butik Otel'de çekilen klip 5 buçuk saatte tamamlandı. 

Ayrıca yine Onur Karacağ yönetmenliğinde kısa metrajlı bir sinema filminde rol alacağını da söyleyen Anıl Petek, yılbaşında "özel biri için" hazırlattığı Kral isimli şarkı ile bu yıl adından sıkça söz ettireceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.