Doğan, "Kentsel dönüşümü beraber çözeceğiz"

Doğan, "Kentsel dönüşümü beraber çözeceğiz"

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan mahalle mahalle gezerek projelerini anlatmaya devam ediyor.

Kısa, orta ve uzun vadeli projelerini Karabağlarlı vatandaşlarla paylaşan Doğan, Esentepe Mahallesi'nde Karabağlar'ın en büyük sorunu olan kentsel dönüşüme bir kez daha dikkat çekti. Kentsel Dönüşüm Derneği ziyaretinde mahalle sakinlerinin yaşadıkları sıkıntıları dinleyen Doğan, belediyeyi almaları halinde bürokratlarıyla birlikte mahalledeki sorunu anlaşma yolu hızla çözeceklerini vurguladı.

Riskli alan ilan edilen bölgelerin devletin yavaş yavaş çözüme kavuşturacağını dile getiren Doğan ''Vatandaşlarımız gittiğim her yerde aynı soruyla karşıma geliyorlar ama merak etmesinler, 31 Mart seçimleriyle birlikte göreve geldiğimizde bu sıkıntıları çözüme kavuşturacağız” dedi.

57c70b02-63ec-4c6d-b592-3eff7ca6a10a.jpg

YERİNDE DÖNÜŞÜM SÖZÜ

Hükümetin Karabağlar ile ilgili en yakından takip ettiği konunun başında kentsel dönüşümün geldiğine dikkat çeken Doğan, ''Biz Karabağlar'ın kentsel dönüşüm ile ilgili problemlerini Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ önderliğinde 10-15 gün önce konuyu görüşmek üzerek Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'dan randevu alarak bütün vatandaşlarımızın sıkıntılarını aktardık. Uzun yıllardır yerel yönetimi gelmemiz halinde yapacağımız çalışmaların alt yapısını hazırladık. Kentsel dönüşümdeki en büyük önceliğimiz herkesin, mahallesinden, semtinden, komşusundan ayrılmadan, yerinde dönüşümü sağlamak. Hep beraber el ele vererek bu sorunu da çözeceğiz'' diye konuştu.

a305ed07-5867-4304-a7fd-011491f00e87.jpg

İMAR BAŞVURUSU ÇAĞRISI

İmar barışı başvurusu ile ilgili çekinceleri olan vatandaşlara rahat olmalarını ve devletin istediği belgeleri yerine gerçekleştirilmesi gerektiğini de söyleyen Doğan ''İmar barışı başvurusu konusunda etrafta birçok söylenti dolaşıyor. Vatandaşlarımız başvurularını gerçekleştirmeli. Devletimiz bu konuda çok hassas ve vatandaşımızın aleyhine olacak bir davranışta bulunmayacağını hepimiz biliyoruz. Bu söylentileri çıkartanlar hükümet ile vatandaşların arasını bozmaya çalışıyor” ifadesini kullandı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.