Doktor Başkan'dan anlamlı ziyaret

Doktor Başkan'dan anlamlı ziyaret

Kendisi de hekim olan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, 14 Mart Tıp Bayramı’nda sağlık çalışanlarını unutmadı.

İlçe Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezleri’ni ziyaret eden Başkan Doğruer, “Gece gündüz demeden büyük bir özveri  ile çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Kınık Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız ve her türlü desteğe hazırız.” dedi.

Kendisi de hekim olan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, 14 Mart Tıp Bayramı’nda sağlık çalışanlarını yalnız bırakmadı. Başkan Doğruer, ilk olarak Kınık İlçe Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezleri’ni ziyaret ederek sağlık çalışanlarının bu özel gününü kutladı. Sonrasında Bergama Devlet Hastanesi’ne ziyarette bulunan Başkan Doğruer, Başhekim Uzm. Dr. Osman Himmetoğlu’nun ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.  Sağlık alanında ve özellikle pandemi sürecindeki hizmetlerinden dolayı Başhekim Uzm. Dr. Osman Himmetoğlu nezdinde tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

2-(2)-005.jpg

“Tüm sağlık çalışanlarının yanındayız”

Korona Virüs salgınıyla mücadelede en ön safta vefakarca savaş veren tüm sağlık çalışanlarının hakkının asla ödenemeyeceğini ifade eden Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, “Bizlerin sağlığı için bu zor pandemi günlerinde mücadele eden sağlık ordumuzun siz değerli neferlerine Kınıklı hemşerilerim adına bir kez daha şükranlarımı sunuyor, 14 Mart Tıp Bayramınızı tebrik ediyorum. Kınık Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız ve her türlü desteğe hazırız” dedi.

3-(2)-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.