Dokuz Eylül Rotary’den ‘gerçek gıda’ vurgusu: ‘Projelerimizi arttıracağız’

Dokuz Eylül Rotary’den ‘gerçek gıda’ vurgusu: ‘Projelerimizi arttıracağız’

Dokuz Eylül Rotary Kulübü, yaklaşan yeni yılı hep birlikte güzel dileklerle karşılamak için “Yeni Yıl Kahvaltısı” düzenledi. Çiçekliköy’deki bir işletmede yapılan etkinlikte Rotary’nin 'gerçek gıda' vurgusuna da dikkat çekildi.

2023 yılı yaklaşırken yeni yıla dair tüm iyi dileklerin gerçekleşmesi umuduyla bir araya gelen Dokuz Eylül Rotary Kulübü üyeleri, yeni yılı birlikte karşılarken yeni yılda gerçekleştirmeyi hedefledikleri projelerini de konuştu. Üyelerin eşleriyle birlikte gerçekleştirdikleri pek çok projenin de yer aldığı motivasyon ve kaynaşma toplantısında Dokuz Eylül Rotary Kulübü’nün büyük bir aile olduğuna da vurgu yapıldı.

dokuz-eylul-rotary-kulubu-uyeleri-yeni-yil-kahvaltisinda-bulustu-foto-1.jpg

Yeni bir yılı birlikte karşılamanın kulüp için önemine değinen Dokuz Eylül Rotary Kulübü Başkanı Nilgün Tiyanşan organizasyon hakkında şunları söyledi: “2023 yılını üyelerimiz ve ailelerimizle birlikte karşılamak için çok bir güzel bir yeni yıl kahvaltısında bir araya geldik. Toplantı mekanı olarak Rotary’nin odaklarından olan gerçek gıda kriterini de gözeterek Slow Food hareketinin içinde yer almasına dikkat ettik. Yeni yılda planlanan birçok toplumsal projenin yanısıra geleneksel gıdaların tüketilmesinin yaygınlaşması, coğrafi özellik taşıyan ürünlerin kullanılmasını teşvik eden projelere daha fazla yer verilmesi kararlaştırdık. Yaşamı iyileştirmeyi amaçlayan bu akımda yerel ürünlerin dağıtımı da üreticisi tarafından yapılıyor. Doğal olanı destekleyen Slow Food hareketi ürünlerin doğaya uygun koşullarda üretilmesi gerektiğini, biyoçeşitliliğin korunmasının önemini savunuyor. Biz de bu konuyla ilgili önümüzdeki günlerde gerek toplum birliğimiz ile gerekse farklı mecralarda pek çok projeyi yapmayı hedefliyoruz. Bu güzel etkinlikte aramızda olan ve olamayan tüm üyelerimize çok teşekkür ediyor, yeni yılın hepimize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.” şeklinde konuştu.

dokuz-eylul-rotary-kulubu-uyeleri-yeni-yil-kahvaltisinda-bulustu-foto-2.jpg

Etkinlik yeni yıl pastasının ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.