Dr. Özgür Gözlüklü ve Saç Tasarım Uzmanı Ufuk Özdemir, Her Şeye Dair programına konuk olacak

Dr. Özgür Gözlüklü ve Saç Tasarım Uzmanı Ufuk Özdemir, Her Şeye Dair programına konuk olacak

Pınar Yeşiltay Sevim ile Her Şeye Dair programının konukları Ağız ve Çene Cerrahisi Uzman Dr. Özgür Gözlüklü ve Saç Tasarım Uzmanı Ufuk Özdemir olacak.

Medya Ege Tv ekranlarında her salı saat 19:00’da yayınlanan Pınar Yeşiltay Sevim ile HER ŞEYE DAİR Programında bu hafta saç ve gülüş estetiği konuşulacak.

Medya Ege Tv ekranlarında salı günleri görmediğiniz duymadığınız bilmediğiniz hiçbir şey kalmasın  bakış açısıyla yayın hayatına başlayan Pınar Yeşiltay Sevim ile HER ŞEYE DAİR Programında Ağız ve Çene Cerrahisi Uzman Dr. Özgür Gözlüklü ve Saç Tasarım Uzmanı Ufuk Özdemir güzellik ve estetiğe ilişkin paylaşımlarda bulunacaklar.

Saç bakımından, trend saç kesim ve renklerine; Gülüş tasarımı (diş estetiği), yanak estetiğine dek merak edilen konulara değinilecek. 

Saç bakımında salon bakımının farkından, son zamanların moda operasyonlarından Hollywood yanağından, çene estetiğine kadar tam anlamıyla estetiğe dair ihtiyaç duyulan konuların ele alınacağı programda alanının uzmanı Tulca Woman Saç Tasarım Merkezi Kurucusu Ufuk Özdemir, Ağız ve Dent Forum Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hekimlerinden Çene Cerrahisi Uzmanı Özgür Gözlüklü ve Okuyananne Pınar Yeşiltay Sevim’in keyifli sohbetine canlı olarak şahit olmak için 12 Mart 2019 Salı günü Medya Ege Tv ekranları karşısında yerinizi alınız.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.