Dr. Pınar Göktaş, Medya Ege TV'ye konuk oldu

Dr. Pınar Göktaş, Medya Ege TV'ye konuk oldu

Pınar Yeşiltay Sevim ile "Her Şeye Dair programının canlı yayın konuğu Dr.Ögretim Üyesi Pınar Göktaş oldu.

Medya Ege Tv ekranlarında her salı saat 19:00 da yayınlanan "Her Şeye Dair" programımın canlı yayın konuğu başarılı akademisyen, Girişimcilik alanındaki çalışmaları ve "Teknoloji ve Ağ Odaklı Girisimcilik" projesi ile Türkiyede ses getiren Dr.Ögretim Üyesi Pınar Göktaş oldu. 

Kurumsal çalışma hayatından akademisyenliğe evrilen çalışma hayatı, başarılı projeleri ve girişimciliğe getirdiği yeni soluk Teknoloji ve Ağ Odaklı Girişimcilik fikrini, akademisyen olmak isteyen öğrencilere tavsiyelerini paylaştı. 

img_2329.jpg

Kurumsal hayatın avantajları yani sıra kendi işinin sahibi olmak isteyen girişimcilik fikri olan ya da fikir geliştirmek isteyen herkese seslen Dr. Pınar Göktaş: Girişimciliğin sabit bakmak olmadığını, inovatif düşünme ve teknoloji odaklı ilerlemenin 21.yüz-yıl iş fikirlerini hayata geçirmekte başarı getireceğini vurgulayarak kendi başarı serüvenini ve yön verdiği gerek üniversite gerekse lise öğrencilerine değindi ve onlar için geliştirdiği modelleri paylaştı. 

Tecno-projelerden ve Yeşil Girişimcilikten bahseden Göktaş'in sadece S.D.Ü değil tüm Turkiyede fark yaran iş birliği ve projelerine ilişkin açıklamalarının tamamına video içeriğinden ulaşabilirsiniz.

img_2333.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.