DSİ 2. Bölge Müdürlüğü'nden “kan bağışı” kampanyası 

DSİ 2. Bölge Müdürlüğü'nden “kan bağışı” kampanyası 

DSİ 2. Bölge Müdürlüğü ve Kızılay Kan Merkezi İzmir Şubesi’nin birlikte düzenlediği “ kan bağışı” kampanyası çalışanlardan büyük ilgi gördü.

Kızılay Kan Merkezi İzmir Şubesi ile işbirliği yapan DSİ 2. Bölge Müdürlüğü “kan bağışı” kampanyası düzenledi. İlk bağışı DSİ 2. Bölge Müdürü Ali Fuat Eker yaparken ve kampanya, bölge çalışanlarından büyük ilgi gördü. Bölge Müdürlüğü kampüsünde kurulan standa gelerek ilk bağışı yapan DSİ 2. Bölge Müdürü Ali Fuat Eker ve bölge yöneticileri personele kampanyaya verdikleri destek için teşekkür etti. Eker “ DSİ 2. Bölge Müdürlüğü olarak bu kampanyayı artık geleneksel hale getirdik. Aralıklarla kan bağışı kampanyaları düzenliyoruz. Çalışanlarımız kan vererek hem hayat kurtarıyor, hem de daha sağlıklı oluyor” diye konuştu.

20190917_144228.jpg

Bir gün size de lazım olabilir

Tüm DSİ çalışanlarını kan bağışlamaya çağıran DSİ 2. Bölge Müdürü, kan vermenin bir insanlık ve vatandaşlık görevi olduğunu söyledi. Eker “ Kan bağışını alışkanlık haline getirerek, belirli aralıklarla kan vermeliyiz. Unutmamak gerekir ki: Bir gün kan size de lazım olabilir” diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.