DSP’den Erken Seçime Sert Tepki

DSP’den Erken Seçime Sert Tepki

DSP Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Karakülçe Genel Seçimlerin oldu bittiye getirilip halkı kandırmaya devam edeceklerini belirtti.

DSP Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Karakülçe: “Bir Ülkenin geleceği olan çocukların sınav gününe seçimleri denk getirtip, sonra da sınavı erteletip seçimleri oldu bittiye getirmek istiyorlar.” diye konuştu.


Oysa Haziran ayında ilköğretim okullarının tatile girmesiyle yaz tatilin başlamasına denk gelmesi olmayacak duaya amin dedirtmek gibi bir şeydir. Halkın yaz tatilini bölmek bunlarda adet oldu. Hem de Ramazan bayramından bir hafta sonraya denk gelmesi de tesadüf müdür ki? dedi.


Karakülçe; “Adalet hak yolunda bir kez daha KURBAN olmuştur.” Diyerek şunları söyledi: “DSP olarak seçime girerek, Barajı aşamasak da verdiğimiz bu dürüstlük ve demokrat yolda her zaman yolumuzu Bu ülkenin kurulmasında emeği geçen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında yürümek olacaktır. Dürüstlük ve Ahlaklı olmakla da Eski Genel Başkanımız Kurucumuz Rahmetli Bülent Ecevit’in de gölgesinden yürüyerek yolumuza devam edeceğiz” dedi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.