DSP'den Milli Piyango Seyyar Bayilerine Destek!

DSP'den Milli Piyango Seyyar Bayilerine Destek!

Demokratik Sol Parti İl Başkanı Aygül Karahan ve yönetimi İzmir Milli Piyango ve Şans Oyunları Bayileri Esnaf Odası Başkanı Paşa Çakmak’ı ziyaret etti.

Gerçekleştiren ziyarette Odanın sorunlarını dinleyen Karahan DSP İl örgütü olarak odanın yanında olduğunu ve yaşanan sorunlarda el uzatmaya hazır olduklarını belirtti. ‘’ Yılbaşı arifesi milli Piyango Bayisi arkadaşlarımızın tek kazanç sağladıkları dönemdir. Türkiye’de esnafın durumu da malumdur. Büyük sermayelerin bilet satışına el atması, Milli Piyango İdaresinin özelleştirilmesiyle bu arkadaşlarımız zor durumda kalacaktır. Bu konu sadece bu arkadaşlarımız zor durumda kalmış olması değil aynı zamanda işin sosyal boyutunu da göz önünde bulundurmamız gerekmektedir. 460 engelli, 370 bayan olmak üzere 1400 üyesi bulunan odamızın başkanı sayın Çakmak’ı  verdiği mücadeleden dolayı tebrik ediyorum ve her daim yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum.’’ diyen Karahan, özellikle özelleştirme karşısında gerekli mücadeleyi vereceklerini belirtti.

dsc_5030.jpg

Görüşme esnasında ortak fikirle ‘’BİLETİNİ AVM DEN DEĞİL BAYİNDEN AL!’’ İmza Kampanyası başlatılması kararı alınarak ilk imzayı da DSP İl Başkanı Aygül Karahan attı.‘’ Tüm STK ları ve halkımızı bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz’’ diyen Karahan ‘’Birlik ve Beraberlik yolunda bu günleri en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekmektedir. Bundan sonra ziyaretlerimiz devam edecek ve Esnafımızın sorunlarında yanlarında olacağız.’’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.