Düğüm Salonu, Optimum’u Gerçek Bir Düğün Salonuna Çevirdi

Düğüm Salonu, Optimum’u Gerçek Bir Düğün Salonuna Çevirdi

Sinemaseverlerin merakla beklediği Düğüm Salonu’nun İzmir galası, İzmir’de düğün gibi geçti....

Muhteşem galaya  filmin oyuncuları Şahin Irmak, Emre Karayel, İrem Sak ve filmin yönetmeni Hakan Algül katıldı. Binlerce hayranının alkışları eşliğinde mini söyleşinin gerçekleştiği sahneye çıkan film ekibi İzmir’de gördükleri sevgi seli karşısında mutluluklarını gizleyemedi. 

Şahin Irmak’ın senaryosunu yazdığı, Hakan Algül’ün yönetmenliğinde çekilen, Şahin Irmak, Emre Karayel, İrem Sak, Gonca Vuslateri, Salih Kalyon, Onur Buldu, Nilgün Belgün, Ayşenil Şamlıoğlu, Bilge Şen, Neyti Engin, Gazanfer Ündüz, Duygu Yetiş, Toprak Sağlam gibi güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken ‘Düğüm Salonu’, izleyenleri İzmir Optimum’da kahkahaya boğdu. İzmirli Şahin Irmak’ın yazdığı aynı zamanda oynadığı Düğüm Salonu filmi ünlü oyuncunun hemşehrilerinin sıcaklığı ile karşılandı. Filmin aynı zamanda İzmir’de çekilmiş olması dikkat çekerken Şahin Irmak İzmir sevdasının büyük olduğunu belirtti.
 

İzmir’in Gönlümüzde Yeri Büyük 
 

Emre Karayel, İrem Sak ve filmin yönetmeni Hakan Algül de İzmir’in gönüllerinde ayrı bir yeri olduğunu belirterek çekimlerde çok güzel İzmir anıları biriktirdiklerini söyledi. Aynı gün aynı saatte aynı yerde düğünü olan iki ayrı çiftin hikayesini ele alınan filmin BKM Ege Bölge Temsilciliği Dev Ajans organizasyonu ile  İzmir Optimum’da gerçekleştirilen galasına sinemaseverler büyük ilgi gösterdi. Filmin oyuncuları Cinemaximum salonlarında filmi İzmirli sinemaseverlerle birlikte izledi. Filmin sonunda sinemaseverlere Düğüm Salonu filminin hatırası olarak minik çiçekler hediye edildi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.