DÜNDEN BUGÜNE KUŞADASI GENÇLİK SPOR" PANELİ

DÜNDEN BUGÜNE KUŞADASI GENÇLİK SPOR" PANELİ

Kuşadası F. Özel Arabul Kültür Merkezi'nde (KUAKMER) "Dünden Bugüne Kuşadası Gençlik Spor" başlıklı bir panel düzenlendi.

1950'li yıllarda Kuşadası Gençlik Spor için emek harcamış futbolcuların anılarını paylaştığı panele Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ile birlikte çok sayıda Kuşadalı katıldı.

Kuşadası Gençlik Spor'un Vefa Yılı nedeniyle düzenlenen "Dünden Bugüne Kuşadası Gençlik Spor" başlıklı panel KUAKMER'de gerçekleşti. Panelde, Kuşadası Gençlik Spor'da 1950'li yıllarda futbol oynamış emektar isimlerden Gündüz Kutucu, Sıtkı Kutucu, Kaya Egel ve Ünal Erdoğan anılarını dinleyicilerle paylaşırken, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Tufan Asrav ve KUAKMER Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Sözer tarafından Kuşadası Gençlik Spor'a emeği geçmiş kişilere "Hizmet Onur Belgesi" verildi. Törende konuşan Başkan Kayalı, Kuşadası ve spor için emek harcayan tüm kurumlara sahip çıkılması gerektiğinin altını çizerek Kuşadası Gençlik Spor için geçmişten bugüne emek harcayan tüm sporculara teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.